上一頁下一頁
發新話題

呢個大陸女仔貪lun到呀!

收藏  |  訂閱
160  21.3k

你估佢塊嘢鑲金咩

引用:
原帖由 haecohaeco 於 2009-8-19 03:14 PM 發表 查看引用來源
你估佢塊嘢鑲金咩
大陸娛樂場所女仔
大部份都鐘意開天價
or覺得自己值天價

一個月兩萬, 咪傻啦

條女唔係傻就係癲,開口兩雞係咪有病呀?你叫佢去睇醫生啦:smile_30:

引用:
原帖由 煩惱的 於 2009-8-19 03:18 PM 發表 查看引用來源
一個月兩萬, 咪傻啦
可能人地同環球小姐一樣禁正呢...
還知書識禮:smile_o15:

回覆 1# 的帖子

條女開天殺價,
你就落地還錢,
各取所需.
家家有求,
你問得出,
佢答得上,
公平交易,
...........
不至於講,
不知廉恥.

引用:
原帖由 上海胡姬花花 於 2009-8-19 02:44 PM 發表 查看引用來源
原創 jim699

[Fw]

真的多謝各位師兄的意見! 大家請放心, 我一向都好醒訓 ...不過本住尋根問底精神...我昨日一於上去盤條女..先按完過前列線..醫飽過肚後去找條女問個究竟. 原來條女的未婚夫從四川過來探佢...他 ...
我禁說
條女就是妳:smile_34:

引用:
原帖由 上海胡姬花花 於 2009-8-19 03:22 PM 發表 查看引用來源

可能人地同環球小姐一樣禁正呢...
還知書識禮:smile_o15:
5好抬高自己:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 上海胡姬花花 於 2009-8-19 02:44 PM 發表 查看引用來源
原創 jim699

[Fw]

真的多謝各位師兄的意見! 大家請放心, 我一向都好醒訓 ...不過本住尋根問底精神...我昨日一於上去盤條女..先按完過前列線..醫飽過肚後去找條女問個究竟. 原來條女的未婚夫從四川過來探佢...他 ...
:smile_34: :smile_34: not wrong with the girl, its only you open your money pkt for her:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2009-8-19 02:49 PM 發表 查看引用來源
一個月兩萬 香港包三線暗星姐仔玩都得:smile_22:  
Really???:smile_41: Please comment!:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆