上一頁下一頁
發新話題

再送多個post比我愛人,我同我過去愛人野戰口爆吞精回憶

收藏  |  訂閱
115  13.0k

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-18 10:45 PM 發表 查看引用來源

串咀媽咪冇事既,放心啦
Good~~~~~

岩岩我同Gf 行街果陣我拉左佢條under 一下 , 比佢係條街喪打~~~

引用:
原帖由 alexyclam 於 2009-8-18 10:48 PM 發表 查看引用來源
睇你都會睇得好開啦
唔多明你想講咩:smile_o08:

引用:
原帖由 QWE0 於 2009-8-18 10:48 PM 發表 查看引用來源

Good~~~~~

岩岩我同Gf 行街果陣我拉左佢條under 一下 , 比佢係條街喪打~~~
比我斬你都似:smile_o01::smile_o11:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 18-8-2009 22:26 發表 查看引用來源
好多謝各位朋友仔知我唔係個餓到要搵野食既人,我出post其實係做個回憶,而呢個post其實係我同拍拖7年已散

f先生既回憶

話說我同f先生都有拍左7年拖既,情人之間有攬攬錫錫唔出奇,當時f先生係好愛我,我想做咩佢都 ...
:smile_o12: 支持...

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-18 10:50 PM 發表 查看引用來源

比我斬你都似:smile_o01::smile_o11:
嘻嘻.........我見手痕玩下嘛....
點知比兩個0靚仔睇到....所以GF 咪........

激丫~我之前就試過一次係公廁同後樓梯~外戰真係好激~哈哈哈
支持樓主

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-8-18 10:52 PM 發表 查看引用來源

:smile_o12: 支持...
多謝candy:smile_o05:

引用:
原帖由 QWE0 於 2009-8-18 10:53 PM 發表 查看引用來源

嘻嘻.........我見手痕玩下嘛....
點知比兩個0靚仔睇到....所以GF 咪........
你又係衰既:smile_o01:

引用:
原帖由 faifai0079 於 2009-8-18 10:53 PM 發表 查看引用來源
激丫~我之前就試過一次係公廁同後樓梯~外戰真係好激~哈哈哈
支持樓主
多謝支持:smile_o05:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-18 10:57 PM 發表 查看引用來源

你又係衰既:smile_o01:
手痕嘛..............
不過平時都係咁玩架啦.................

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆