上一頁下一頁
發新話題

deleted

收藏  |  訂閱
78  5.8k

引用:
原帖由 6230i 於 2009-8-10 04:15 PM 發表 查看引用來源
話說早幾日同老婆上深圳食飯, 上左黃巴冇位坐就企係落車門對入個窗口位喇, 過左一陣有隻地盤狗上車, 成身臭汗孭住個背囊上車愈埃愈埋, 我老婆宿都宿唔切

條地盤狗仲出口咬人, 同我老婆講"你好撚靚女咩, 唔撚使呀" ...
你老婆係咪真係好撚扒姐,或者人地講真心話

引用:
原帖由 6230i 於 2009-8-10 04:35 PM 發表 查看引用來源

我都係咁諗, 佢唔撚出聲我都算架喇, 仲要加句"你好撚靚女咩, 唔撚使呀", 真係火都黎, 屌佢老母如果我唔係同老婆一齊, 佢落得返香港都要佢有撚排醫
你叫老婆同佢做一次,佢就真係有撚排醫

引用:
原帖由 charlesd71 於 2009-8-10 16:37 發表 查看引用來源
CHING 知你好嬲, 但不要人生供擊, 種要和及屢兒,
踏底人抬高自己, 你有幾叻Y,
我不是做地盆, 亦不認為做地盆, 攞綜援有咪問題,
比起香港 D高官 , 副局長, 的收入及貢獻出色得多,
你罵人的行為好LA.  
係:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

我分享下o者, 唔岩聽就算唔使話咩馬後炮既, 係大陸有錢識人做呢D野有幾難?

引用:
原帖由 6230i 於 2009-8-10 04:47 PM 發表 查看引用來源
我分享下o者, 唔岩聽就算唔使話咩馬後炮既, 係大陸有錢識人做呢D野有幾難?
你......呢D仆街唔死於工業意外係大陸遲早比人溶

引用:
原帖由 charlesd71 於 2009-8-10 04:37 PM 發表
CHING 知你好嬲, 但不要人生供擊, 種要和及屢兒,
踏底人抬高自己, 你有幾叻Y,
我不是做地盆, 亦不認為做地盆, 攞綜援有咪問題,
比起香港 D高官 , 副局長, 的收入及貢獻出色得多,
你罵人的行為好LA.  
我唔係做地盤, 我識好多地盤佬都好有禮貌好客氣, 我只係話果兩條撚樣並無踐踏其他地盤工人之意

師兄吾好嬲,有道理自然有天收,

多謝師兄報告:smile_35:

二千銀搵條湖南仔買佢隻手
C兄唔好吹得就吹啦:smile_o01:

小小口角咁就要買起人隻手,睇黎刀手依行長做長有,好好搵喎!:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆