上一頁下一頁
發新話題

教下我點升格為sp... (我同佢已經行左一半..我覺得...)

收藏  |  訂閱
59  10.8k

其實我唔係問緊搵唔搵到 sp既問題...

而係..我想約佢出黎, 但係感覺好怪~~
想問下你地意見..............................

引用:
原帖由 chinalover 於 2009-8-6 21:56 發表 查看引用來源
本人有男友, 但半年前開始識到個男仔, 一次機會下我地開始做d 好 close 既行為.... (未有關係):smile_35:

其實我對呢個男仔唔多唔少有d 興趣, 佢亦唔抗拒我 甚至係 lum or 鐘意我... (佢講過出口...)

...
主動係最緊要!無仔係有好野唔食既!除非佢虧左啦!

引用:
原帖由 sexyangle 於 2009-8-7 12:05 AM 發表 查看引用來源主動係最緊要!無仔係有好野唔食既!除非佢虧左啦!
你講緊我:')

引用:
原帖由 your.mr.right 於 2009-8-7 00:17 發表 查看引用來源

你講緊我:')
你真係虧架??

引用:
原帖由 sexyangle 於 2009-8-7 12:18 AM 發表 查看引用來源你真係虧架??
係啊 :') 你仲講 :smile_19:

引用:
原帖由 chinalover 於 2009-8-6 09:56 PM 發表 查看引用來源
本人有男友, 但半年前開始識到個男仔, 一次機會下我地開始做d 好 close 既行為.... (未有關係):smile_35:

其實我對呢個男仔唔多唔少有d 興趣, 佢亦唔抗拒我 甚至係 lum or 鐘意我... (佢講過出口...)

...
你同佢冇咩野傾...但係想同佢激戰...做sp岩哂啦

但係大家都要夾先得...約下佢啦:smile_o12: :smile_o12:

約下佢出黎,食飯,睇戲,好平常啫
又唔會好奇怪掛

引用:
原帖由 your.mr.right 於 2009-8-7 00:21 發表 查看引用來源

係啊 :') 你仲講 :smile_19:
你睇左醫生未呀???

其實我同佢未發生任何野之前, 係幾好傾架~~

我地之前有約出黎飲野, 我又成日打俾佢傾計~~

不過, 自己唔想放太多感情落去.... so 攪到依家連搵都唔想搵...........

引用:
原帖由 chinalover 於 2009-8-7 12:24 AM 發表 查看引用來源
其實我同佢未發生任何野之前, 係幾好傾架~~

我地之前有約出黎飲野, 我又成日打俾佢傾計~~

不過, 自己唔想放太多感情落去.... so 攪到依家連搵都唔想搵...........
咁佢對你有冇好感先..

有咪大家拍拖lo...唔使做sp啦:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆