m寶一問

收藏  |  訂閱
22  781

引用:
原帖由 jerrycoolhk 於 2009-8-5 12:54 AM 發表 查看引用來源
唔好玩人啦,出左火車站,唔好上好多人拉住你個d的士,去金地利斜對面自己找架面包車,一上去話15蚊天鵝湖廣場,5分鐘左右到啦
個場OK,裝修唔錯 (個人覺得好靚)
thz ching~

引用:
原帖由 jerrycoolhk 於 2009-8-5 12:54 AM 發表 查看引用來源
唔好玩人啦,出左火車站,唔好上好多人拉住你個d的士,去金地利斜對面自己找架面包車,一上去話15蚊天鵝湖廣場,5分鐘左右到啦
個場OK,裝修唔錯 (個人覺得好靚)
15蚊:smile_41:
師兄打的都係十蚊咋,已經俾多佢啦!:smile_45:

引用:
原帖由 zero830409 於 2009-8-5 12:13 AM 發表 查看引用來源

ching ~ 可唔可以唔好玩小弟..... :smile_27:
新手問個明白姐...
其實真係唔係玩你,我甘答即係叫你坐車過去算啦。如果唔坐的士/四輪仔,可在火車站側(麥當勞對開)坐巴士,在3或4站台等,切勿在1,2號站台上,否則越去越遠。坐12號中巴(車費1元)可直達美寶門口,坐7號大巴在天鵝湖酒店招牌下車,沿天鵝湖路直入行10分鐘便是。

引用:
原帖由 超級速遞員 於 2009-8-5 01:05 PM 發表 查看引用來源

15蚊:smile_41:
師兄打的都係十蚊咋,已經俾多佢啦!:smile_45:
葉問兄,打的就係$10,打面包仔$15車相闊D舒服D呀麻
大熱天事行死人就出事啦!!!!!:smile_o03:

仲有,如果唔坐的士/四輪仔,可以坐3輪仔,好多女女坐返工架 :smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 jerrycoolhk 於 2009-8-5 05:58 PM 發表 查看引用來源

葉問兄,打的就係$10,打面包仔$15車相闊D舒服D呀麻
大熱天事行死人就出事啦!!!!!:smile_o03:
咁又係,其實行去mb遠定行去中元街遠d呢?:smile_41:

引用:
原帖由 超級速遞員 於 2009-8-5 10:05 PM 發表 查看引用來源

咁又係,其實行去mb遠定行去中元街遠d呢?:smile_41:
咁就真係唔知啦,從來都唔會行
上到去點會浪費時間在步行

引用:
原帖由 超級速遞員 於 2009-8-5 10:05 PM 發表 查看引用來源

去MB遠D,而且唔同路。去中元街多數穿過木棆街市就係,去MB都可穿過木棆街市,但要在雅蘭往右經東興路,點都遠過去中元街。

其實小弟去開輪街症...但係宜家又話掃sn...
都唔知幾時先有得玩 :smile_39:

貴小小去唱下歌咯 :smile_34:

前往最後回覆