上一頁下一頁
發新話題

[分析]就算喺大場正骨做,入得呢行d囡囡都唔會太乖同保守,都係較開放!

收藏  |  訂閱
87  8.7k

揾食奸難, 為世所迫

絕對同意....

引用:
原帖由 hitachi 於 2009-8-2 10:03 PM 發表 查看引用來源
我覺得樓主講得啱既, 我好信架, 所以我從來唔可以俾佢地食住, 要食住佢先, 哈哈
點食住佢地 ? 教幾招 !

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2009-8-2 10:10 PM 發表 查看引用來源
Ching, you just said what I am thinking of!  And, that's why I just broke a relationsjip with my gf (i think she is my gf).   She is the one who just massage LEGS only.  However, I found that she got  ...
你食左佢未呀 ????

多謝ching分享心得

多謝ching分享心得

絕對讚成:smile_38: :smile_38:

倒番轉黎諗,就算只係上大陸按正骨,上得大陸既男人係咪都唔會太乖同保守,都係較開放呢??

你試諗下如果一個保守既男人

俾個女人去按呢度 按嗰度

我估...按一兩下已經硬晒!!!!
(尤其是幫做全身按摩, 半裸咁俾條女推油,仲要俾條女個petpet坐住 )

同埋大家都知...好多囡囡都有幾分姿色

試問一個好正常既男人, 又會忍得住呢 ?

同埋呢...骨場係個大染缸

按得多分分鐘個囡囡會問你要唔要特別服務 (愛美神導彈政策)

咁喺有錢駛得鬼推磨既情況下...男人好易變質 !

另外, 每次遇到唔同技師, 見到唔同既靚女, 個心會好心紅, 好多女想試,

同埋遇到d冧仔好掂既囡囡...個心一軟就會同囡囡出街..

之後受到甜言, 愛 既誘使之下, 會發生 場外性行為

一個又一個技師之後..變得濫交...

而且對囡囡講大話技巧 會勁之又勁

所以綜合黎講  北上既男人 我覺得都唔會乖得去邊 你又點睇 ?

引用:
原帖由 stanton_suen 於 2009-8-2 09:41 PM 發表 查看引用來源
收錢是雞,貪錢也是雞!:smile_34:
:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 goodlife 於 2009-8-3 01:44 AM 發表 查看引用來源
倒番轉黎諗,就算只係上大陸按正骨,上得大陸既男人係咪都唔會太乖同保守,都係較開放呢??

你試諗下如果一個保守既男人

俾個女人去按呢度 按嗰度

我估...按一兩下已經硬晒!!!!
(尤其是幫做全身按摩, 半 ...
又真系好有道理,惦啊。。。:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆