上一頁下一頁
發新話題

中伏, 大家要小心

收藏  |  訂閱
65  10.3k

引用:
原帖由 上海胡姬花花 於 2009-8-2 05:03 PM 發表 查看引用來源

中移可以上網查呀魚額?
唔知....
但中移喺香港喺內地打13800XXXXXX....充值同查話費都唔駛扣費~~

中移SMS收費無記錯係分兩種~~0.19/個同0.15/個~
我剛剛開始用時成日SEND幾個SMS就查一查.....
真係無扣錯錢...

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-8-2 17:09 發表 查看引用來源

唔知....
但中移喺香港喺內地打13800XXXXXX....充值同查話費都唔駛扣費~~

中移SMS收費無記錯係分兩種~~0.19/個同0.15/個~
真係無扣錯錢...
中移好收D...贡多年都用佢...

引用:
原帖由 上海胡姬花花 於 2009-8-2 02:39 PM 發表 查看引用來源
[Fw]

中聯通如意通上的騙財優惠
用咗幾年,每次入五十蚊人仔可以用幾個月,
但早兩個月回覆咗一個所謂優惠信息後,
原來開通咗乜野歡樂派對,
四月廿七日充值五十蚊,
六月五日入五十蚊人 ...
我都係咁,打左幾個內地電話,但每次返去都有無謂短訊唔夠一個月50元用清,我問賣咭的說這種咭打出打入都收錢,所以d人用無謂咁黎搵錢.....佢地介紹用移動地帶

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-8-2 05:09 PM 發表 查看引用來源

唔知....

真係無扣錯錢...
乜唔係劃一$0.1呀?:smile_o01:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-8-2 05:13 PM 發表 查看引用來源
中移好收D...贡多年都用佢...
但開頭睇中移要扣月費....
聯通用幾多扣幾多....好似抵啲.....

但依家用落就覺得中移好好多

引用:
原帖由 上海胡姬花花 於 2009-8-2 05:39 PM 發表 查看引用來源

乜唔係劃一$0.1呀?:smile_o01:  
係咩.......幾時既事....:smile_o10::smile_o10:

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-8-2 05:48 PM 發表 查看引用來源

但開頭睇中移要扣月費....
聯通用幾多扣幾多....好似抵啲.....

但依家用落就覺得中移好好多
我以前都是禁想
唔講其它
中移個名響過他
名牌比貴d都值

多謝師兄報告:smile_38:

中伏 花妹.乜咁唔小心呀

引用:
原帖由 mingbbq007 於 2009-8-2 09:15 PM 發表 查看引用來源
中伏 花妹.乜咁唔小心呀
唔係我
aslo我係胡姬@上海:smile_o12: :smile_o04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆