上一頁下一頁
發新話題

090724 ~ 藍毛團搵著『 口爆 』囡囡即場吹爆有相報告

收藏  |  訂閱
90  13.4k

引用:
原帖由 .RYU. 於 2009-7-31 22:39 發表 查看引用來源

如果要講尊重呢個甘嚴肅既問題 , 大家就唔應該出賽後報告 , 囡囡都係人,出報告即係叫完唱 , 我地係咪要尊重囡囡呢 !

:smile_o11: :smile_o11:
可以咁講ga...不再出唔出報告個標準係你度!
但問題唔系依度,系先前你用個個字眼絶對系侮辱跟一班己經改過自身ga人,因為佢哋己經唔再沾依d嘢,自己錯系邊都唔知:smile_42: :smile_42:

回覆 1# 的帖子

多謝 "090724 ~ 藍毛團搵著『 口爆 』囡囡即場吹爆有相報告" !!! :smile_53:

引用:
原帖由 .RYU. 於 2009-7-31 22:47 發表 查看引用來源

係 D 台 , 所有團長都係標榜貼錢開團賺份玩 , 你居然用『搵食』呢類字眼形容團長 , 實在太唔尊重團長佢地啦。

:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:
搵食有好多意思,大佬又系食細佬又系食,搵食無話尊唔尊重喎:smile_30: :smile_30:

好相乳妹妹 :smile_40:

引用:
原帖由 DustTillDawn 於 2009-7-31 10:47 PM 發表 查看引用來源
可以咁講ga...不再出唔出報告個標準係你度!
但問題唔系依度,系先前你用個個字眼絶對系侮辱跟一班己經改過自身ga人,因為佢哋己經唔再沾依d嘢,自己錯系邊都唔知:smile_42: :smile_42:
正生一定就係正生書院 ??

如果係甘 , 係字典解釋 , CA 即係 chartered accountant ~ 公認會計師 , CP 即係 Communist Party ~ 共產黨 , 甘咪好多夜遊版常用字眼都係犯規唔用得 !

:smile_o14: :smile_o14:

引用:
原帖由 DustTillDawn 於 2009-7-31 10:49 PM 發表 查看引用來源
搵食有好多意思,大佬又系食細佬又系食,搵食無話尊唔尊重喎:smile_30: :smile_30:
你都識講啦 , 搵食其實有好多意思 , 就好以正生都可以有好多解釋 , 點解你認為正生一定要硬指正生書院呢 ?

:smile_o02: :smile_o02:

引用:
原帖由 .RYU. 於 2009-7-31 22:56 發表 查看引用來源

正生一定就係正生書院 ??

如果係甘 , 係字典解釋 , CA 即係 chartered accountant ~ 公認會計師 , CP 即係 Communist Party ~ 共產黨 , 甘咪好多夜遊版常用字眼都係犯規唔用得 !

:smile_o14: :smile_o14:
依d嘢又唔駛解釋,你要捉字蚤人哋系無你符,一切自有公論.
不過你系依度出得帖,所有決定系版主度,你去問佢囉.又或者你比大家睇吓版主比你個pm點解會關你先前個帖囉:smile_30: :smile_30:
你慢慢啦,我夠皮啦:smile_15: :smile_15: 唔會再入你依個帖

引用:
原帖由 DustTillDawn 於 2009-7-31 11:07 PM 發表 查看引用來源
不過你系依度出得帖,所有決定系版主度,你去問佢囉.又或者你比大家睇吓版主比你個pm點解會關你先前個帖囉:smile_30: :smile_30:
你慢慢啦,我夠皮 ...
成件事 , 由頭到尾都係捉字蚤遊戲 !

硬指正生等同正生書院既 , 係一班有心人 , 絕對唔係我呀 !

:smile_o11: :smile_o11: :smile_o11:

引用:
原帖由 DustTillDawn 於 2009-7-31 11:07 PM 發表 查看引用來源
你慢慢啦,我夠皮 ...
pm 等同秘信 , 點可以隨便公開甘冇禮貌架 !

:smile_o11: :smile_o11: :smile_o11:

你初期係咪影射【正生書院】自己心照啦!
唔係又使乜問左你幾次先挖空心思諗個【正生電子】出黎丫!
:smile_45::smile_45::smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆