上一頁下一頁
發新話題

老婆唔介意.......姣撚騰騰

收藏  |  訂閱
725  176.5k

引用:
原帖由 一聲笑 於 2009-7-30 09:43 PM 發表 查看引用來源

c兄講得幾飱!好唔好原來係睇你用乜角度睇..........
因為咁樣露一露,老婆high撚到震,扑野唔洗點搞前奏已經出撚哂水.............:smile_47: :smile_47:
你老婆都仲意露一 露當然會濕啦
咁你老婆又有無試過比人睇哂呢?

引用:
原帖由 poyee_bb 於 2009-7-30 09:48 PM 發表 查看引用來源

你老婆都仲意露一 露當然會濕啦
咁你老婆又有無試過比人睇哂呢?
我地都係啱啱開始咁玩,睇哂就未試過

引用:
原帖由 一聲笑 於 2009-7-30 09:53 PM 發表 查看引用來源

我地都係飱飱開始咁玩,睇哂就未試過
咁你老婆比人睇有乜感覺呢?

why not post some picture for us also.

引用:
原帖由 poyee_bb 於 2009-7-30 09:55 PM 發表 查看引用來源

咁你老婆比人睇有乜感覺呢?
以前未必接受,而家發覺自己都好high 唔知係咪變態,但真係個感覺唔同以前...........

引用:
原帖由 keatlc 於 2009-7-30 09:58 PM 發表 查看引用來源
why not post some picture for us also.
c兄,小弟學識淺薄!唔識睇英文,可以既話請用中文:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 一聲笑 於 2009-7-30 10:00 PM 發表 查看引用來源

以前未必接受,而家發覺自己都好high 唔知係咪變態,但真係個感覺唔同以前...........
都係個句,「變態」唔一定唔好
我夠話我老公「變態」
但真係因人而異

引用:
原帖由 poyee_bb 於 2009-7-30 10:13 PM 發表 查看引用來源

都係個句,「變態」唔一定唔好
我夠話我老公「變態」
但真係因人而異
而我老婆都話我今次安排得好
下次繼續睇下有乜新玩意話比你地知:smile_47: :smile_47:

咁樣益人..哈哈...:smile_30:

引用:
原帖由 一聲笑 於 2009-7-30 10:01 PM 發表 查看引用來源

c兄,小弟學識淺薄!唔識睇英文,可以既話請用中文:smile_45: :smile_45:
佢話點解樓主唔post d 相比我地睇呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆