上一頁下一頁
發新話題

好奇想問......!

收藏  |  訂閱
106  4.4k

引用:
原帖由 pnpxx 於 2009-7-29 09:11 PM 發表 查看引用來源
bonnie等夜d有野同你傾,我e+去食反先......:smile_44: :smile_44:
好呀...慢慢食...食飽d呀:smile_o13:

引用:
原帖由 lipailam 於 2009-7-29 09:13 PM 發表 查看引用來源

:smile_24: :smile_24: 我唔會咁對妳o架!!!
真係?? 咁你會點對我呀??:smile_13:

引用:
原帖由 sugar 於 2009-7-29 09:13 PM 發表 查看引用來源
因為刺激囉 , 可能係男/女朋友身上搵唔到果種刺激既性感覺
:smile_o01: 我答咗樓主 la~~

你都唔覺咁好矛盾咩:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 29/7/2009 09:14 PM 發表 查看引用來源

真係?? 咁你會點對我呀??:smile_13:
:smile_13: :smile_13: 我會好好咁對妳....

引用:
原帖由 pnpxx 於 2009-7-29 09:16 PM 發表 查看引用來源
:smile_o01: 我答咗樓主 la~~
因為我問過D有SP既人佢地都係咁答我

引用:
原帖由 牙兔* 於 2009-7-29 09:16 PM 發表 查看引用來源
你都唔覺咁好矛盾咩:smile_o13: :smile_o13:
:smile_o05: 你最好自己去感受一吓........

引用:
原帖由 sugar 於 2009-7-29 09:18 PM 發表 查看引用來源

因為我問過D有SP既人佢地都係咁答我
:smile_o01: :smile_o01: 定係你自己心聲先

引用:
原帖由 牙兔* 於 2009-7-29 21:05 發表 查看引用來源
其實點解有D人咁鐘意有sp....正正經經搵返個男/女朋友唔係仲好咩??
有時唔想拍拖咪搵SP囉!
有拖拍對得多都會厭啦!
又或者另一半成日唔想做都會搵SP!

引用:
原帖由 sexyangle 於 2009-7-29 09:21 PM 發表 查看引用來源

有時唔想拍拖咪搵SP囉!
有拖拍對得多都會厭啦!
又或者另一半成日唔想做都會搵SP!
你係前定後者??:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆