夜深人靜..徵男性/女性朋友 (18-25歲)

收藏  |  訂閱
31  479

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-7-26 02:11 AM 發表 查看引用來源

我記得你回晒佢架啦....係無回我姐.....:smile_45::smile_45::smile_30:
因為我想回你既時候一click入個post, 已經lock左..
你當時回我咩架..

引用:
原帖由 Steve516 於 2009-7-26 02:08 AM 發表
係邊個來架..我想搵返佢..haha..

我知道關post前最後一個reply係你落, 但我睇唔到你既答案, 因為當時已經closed左...

我其實, 唔鍾意miss人 mesage既感覺, 所以我好想知道我有冇miss 到佢既msg..
其實好多人都好似你咁, 生活上樣樣都ok, 但心靈就係欠缺左d咩咁.
最緊要知道自己要d咩

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-7-26 02:16 AM 發表 查看引用來源

其實好多人都好似你咁, 生活上樣樣都ok, 但心靈就係欠缺左d咩咁.
最緊要知道自己要d咩
要上床瞓:smile_o02:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-7-26 02:16 AM 發表 查看引用來源

最緊要知道自己要d咩
yes,卜我就是欠左個人填入心那個缺口果種感覺...呢個感覺好差....

引用:
原帖由 諾丁山 於 2009-7-26 02:17 AM 發表 查看引用來源
原來唔係同我講=.=""

引用:
原帖由 諾丁山 於 2009-7-26 02:17 AM 發表
哦....:smile_13:
即去:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 Steve516 於 2009-7-26 02:18 AM 發表
yes,卜我就是欠左個人填入心那個缺口果種感覺...呢個感覺好差....
至少你肯面對, 有好多人用其他野填左, 以為無事, 但最後都係浪費自己時間:smile_39:
所以你已經好好, 至少有目標:smile_34:

引用:
原帖由 Steve516 於 2009-7-26 02:19 AM 發表
原來唔係同我講=.=""
:smile_30:.....我見到你打咩要錢......:smile_30:
我要瞓啦, 被人捉:smile_44:
有機會再傾:smile_43:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-7-26 02:21 AM 發表 查看引用來源

至少你肯面對, 有好多人用其他野填左, 以為無事, 但最後都係浪費自己時間:smile_39:
所以你已經好好, 至少有目標:smile_34:
搵其他野填左就以為冇事, 果d叫自欺欺人..
你自欺冇問題, 但最大問題係會影響到別人..別人也有被人愛的權利, 如果自己純粹當對方係一件代替品, 那太壞了吧...

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-7-26 02:23 AM 發表 查看引用來源

:smile_30:.....我見到你打咩要錢......:smile_30:
我要瞓啦, 被人捉:smile_44:
有機會再傾:smile_43:
我都見:smile_o05:
STEVE樓主,早抖先:smile_o13::smile_o07:

前往最後回覆