我女友訓左10個鐘都話眼訓= =

收藏  |  訂閱
15  1.8k

聽講有左真係會成日訓訓完仲係唔夠訓咁...

引用:
原帖由 ZOOBY 於 2009-7-24 10:26 AM 發表 查看引用來源
聽講有左真係會成日訓訓完仲係唔夠訓咁...
我條女沉日前日訓左10個鐘 跟住沉日番到屋企訓左2個鐘 夜晚3點幾先訓得著 呢d係唔係叫失眠= =佢夜晚都訓唔著..

引用:
原帖由 yoyotwo 於 2009-7-24 09:19 AM 發表 查看引用來源

:smile_o01:你都識講咁快唔會有徵兆啦!
             不如問下你自己有冇用套
我做3次 3次都有用套:smile_39: 不過我拎個第一次拎個套去掉果陣呢...我隻手痴左d精 跟住掂左第2個套..後尾用左d水同紙巾抹左龜頭果個儲精套幾下...咁樣會唔會中招呀.

引用:
原帖由 超人高斯 於 2009-7-24 09:28 AM 發表 查看引用來源
你地係咪搞野搞得多呀~~~
呢大半個月都無搞啦 佢尿道炎 唔想佢辛苦 聽聞搞野會搞到尿道炎越黎越嚴重.

引用:
原帖由 oo837 於 2009-7-24 11:28 AM 發表 查看引用來源

我做3次 3次都有用套:smile_39: 不過我拎個第一次拎個套去掉果陣呢...我隻手痴左d精 跟住掂左第2個套..後尾用左d水同紙巾抹左龜頭果個儲精套幾下...咁樣會唔會中招呀.
:smile_o01:好難講喎!距離上次搞野有冇3星期呀?
             唔好估吓估吓  索性買支驗孕棒驗吓啦!

引用:
原帖由 yoyotwo 於 2009-7-24 12:00 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01:好難講喎!距離上次搞野有冇3星期呀?
             唔好估吓估吓  索性買支驗孕棒驗吓啦!
:smile_39: 都就黎出糧啦佢..到時唔出先去驗都未遲

前往最後回覆