上一頁下一頁
發新話題

m後大戰....吞精顏射也內射...新招出籠.....

收藏  |  訂閱
348  32.9k

引用:
原帖由 bcm 於 2009-7-20 04:54 PM 發表 查看引用來源
剛轉了食避孕藥....再加M後,真係很需要性.......立即捉男友鍡飽我......

佢條小寶貝在我口中很快變成大鋼炮......衰豬按實我頭唔比我郁....
要我下下深喉佢...我好努力咁吹奏,見到
男友面都紅晒,好high咁叫,其實 ...
新招....................:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:

新招勁呀:smile_47:

支持o左豬姐先~~:smile_o12:
再來慢慢睇~~:smile_o05:

wow~~~~勢利丫~~豬姐~~~
(濕濕o地添............:smile_o05: )
遲o的會唔會玩埋俞加呢~~:smile_o05:

引用:
原帖由 niki_ice_fire 於 2009-7-20 06:22 PM 發表 查看引用來源
wow~~~~勢利丫~~豬姐~~~
(濕濕o地添............:smile_o05: )
遲o的會唔會玩埋俞加呢~~:smile_o05:
都係好意見....

引用:
原帖由 龍馬7 於 2009-7-20 04:55 PM 發表 查看引用來源
回左先睇~~
慢慢睇~

引用:
原帖由 大大LOOK 於 2009-7-20 05:05 PM 發表 查看引用來源

好野就要支持~~~~~~~~:smile_o12:
多謝大大look~:smile_o05:

引用:
原帖由 jamshwong 於 2009-7-20 05:09 PM 發表 查看引用來源
妳食o左咁多精d皮膚一定好滑啦 !! :smile_o12:
都係呀~不過唔係射晒係塊面只係少少咁姐~
大部份我食晒~:smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 b-king 於 2009-7-20 05:10 PM 發表 查看引用來源
呢招正,我都試過,特別入~
其實我要平衡得好好,同埋忍到頂到入晒果種feeling~

引用:
原帖由 sam310 於 2009-7-20 05:14 PM 發表 查看引用來源
b姐有新post support 先
thanks for your support!:smile_o15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆