徵一個叫"LULU"既女仔.(20~22歲)

收藏  |  訂閱
28  436

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-20 08:58 AM 發表 查看引用來源

我係支持下佢咋, 唔係黎應徵架
其實妳黎應徵都無問題架,哈哈。E個位置都好適合妳  XD 我都好樂意~唔知妳賞唔賞面,哈哈,還是要請我食檸檬><

引用:
原帖由 誰人是你 於 2009-7-20 06:39 AM 發表
徵一個叫"LULU" 20-22歲 既女仔~
徵一個叫"LULU"既女仔.:smile_38: :smile_38: :smile_38:

首先自我介紹下先.
我係男既,20歲..男仔一個..

徵一個20~22歲,身高170cm以下....花文名叫"LULU"既女仔做朋友.. ...
你未講點解要搵lulu....:smile_41:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-7-21 12:57 AM 發表 查看引用來源

你未講點解要搵lulu....:smile_41:
有段往事.........如果佢見倒E個POST, 我諗佢會知道我搵梗佢la~
我同佢係0係度識既~不過可能佢今日都已經有安穩既生活,所以我都係想同老朋友聯絡下咋.

仲可以識倒妳地E班新朋友 XD haha.

有冇人呀?夜媽媽~

係咪玩野呀?而家咁多人徵名既?

我識條女叫"LuLu"呀:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 bb009 於 2009-7-24 04:06 AM 發表 查看引用來源
我識條女叫"LuLu"呀:smile_o13: :smile_o13:
咁仲唔拿拿聲~~~~:smile_o13::smile_o13:

引用:
原帖由 誰人是你 於 2009-7-24 04:29 AM 發表 查看引用來源

咁仲唔拿拿聲~~~~:smile_o13::smile_o13:
不過佢得幾個月咋喎~:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 bb009 於 2009-7-24 05:12 AM 發表 查看引用來源

不過佢得幾個月咋喎~:smile_o13: :smile_o13:
hahaha:smile_o13::smile_o13: 咁幫我同佢父母講聲 祝佢長大後亭亭玉立LA~

引用:
原帖由 誰人是你 於 2009-7-24 05:14 AM 發表 查看引用來源

hahaha:smile_o13::smile_o13: 咁幫我同佢父母講聲 祝佢長大後亭亭玉立LA~
咁你要等廿年喇:smile_o13: :smile_o13:

前往最後回覆