變淫"金""光"之飛機再起

收藏  |  訂閱
36  4.5k

Thank you for your report

金BIG!號...未試過..係咪!%,*!0個一類?

引用:
原帖由 patpat167 於 2009/7/19 09:41 發表 查看引用來源

緊係知啦!大師兄發帖一定支持,尋日陽記咩環境?好想去找XX..............:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:  
五點幾落到去, 得幾個客, 仲見到TABO同佢FD, 按完出來按腳時, 至八點幾才走, 都不太多人, 可能雙重風暴掛.
上衣暫不用浴袍那種, 因為按摩不准除衫, 改用芙仔果種, 會舒服點, 打機時只退下褲, 不會除晒, 方便隨時著番, 還用毛巾遮擋, 出完野, 所有毛巾紙巾都拿出房外. 不過至愛話陽記是最穩陣, 佢做咁耐, 一次都沒有查過, 不過都係小心為上.

還有你的果個至愛呢, 你應該知我講邊個, 改了髮型同染金左, 有點野性, 哈哈

引用:
原帖由 袁14 於 2009/7/19 14:44 發表 查看引用來源
金BIG!號...未試過..係咪!%,*!0個一類?
*!未見過, 唔知, 同%*差不多

到处都咁乱,都系简单起下机算了~~

有得起機咩:smile_41:
我仲以為仲係玩緊正骨水:smile_34:

引用:
原帖由 陳金城 於 2009-7-19 03:50 PM 發表 查看引用來源
有得起機咩:smile_41:
我仲以為仲係玩緊正骨水:smile_34:
第日就有,可惜我去到至愛下了班!:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 patpat167 於 2009-7-19 03:57 PM 發表 查看引用來源

第日就有,可惜我去到至愛下了班!:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:
有啲拱嘅樹!?:smile_14:
咁唔得啦,要揾日去舒服下先得:smile_40:

話吋話,边个係你至愛??:smile_41:

引用:
原帖由 陳金城 於 2009-7-19 04:00 PM 發表 查看引用來源

有啲拱嘅樹!?:smile_14:
咁唔得啦,要揾日去舒服下先得:smile_40:

話吋話,边个係你至愛??:smile_41:
唔講喇!不會是你杯茶!

呢期我杯茶嗰隻冇乜好野,:smile_42:
唻唻去去都係果幾个:smile_27:

前往最後回覆