芙x报告!

收藏  |  訂閱
34  2.8k

引用:
原帖由 陳金城 於 2009-7-16 09:57 PM 發表 查看引用來源
(*係果樹最紅,但我就一次都冇見過:smile_22:
係咪咁正見人見智,但一上去就點到就唔太相信,或者樓主好好彩掛?

支持一下先:smile_46:

引用:
原帖由 patpat167 於 2009-7-16 10:25 PM 發表 查看引用來源

係咪咁正見人見智,但一上去就點到就唔太相信,或者樓主好好彩掛?
上次又見唔到:smile_24:
死火啦,我真係有啲想点佢添:smile_04:

引用:
原帖由 陳金城 於 2009-7-16 10:30 PM 發表 查看引用來源

隔日booking應該得掛!

引用:
原帖由 陳金城 於 2009-7-16 10:30 PM 發表 查看引用來源

18號晚等我試吓先:smile_o01:

係咪廣告?..幫(*賣?

引用:
乜原来系難咖?
不過嗰晚真系唔知點解唔系咁多人!
我都系按腳時同個黑衣人講,按完腳就叫(*入房咋。
我都唔知原來她咁紅嘅!
唔通她已經系最靚嗰個?唔系掛!等我總同個frd講,話應該仲有大把好野沒發掘tim!

多謝ching包膠:smile_o13:

thank you for report

引用:
原帖由 have_secret 於 2009-7-16 10:42 PM 發表 查看引用來源

乜原来系難咖?
不過嗰晚真系唔知點解唔系咁多人!
我都系按腳時同個黑衣人講,按完腳就叫(*入房咋。
我都唔知原來她咁紅嘅!
唔通她已經系最靚嗰個?唔系掛!等我總同個frd講,話 ...
係咪最靚唔敢講,怕得罪佢fans,不過肯定最紅,好多時全日full booking

咁我話你已試了最靚果件,咁你以後就唔去喇咩?

前往最後回覆