上一頁下一頁
發新話題

引人入性吹水大本營 (Round 1352)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.1k

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-16 12:30 發表 查看引用來源

你又話尋日影花輪大頭相嘅~~~:smile_13: :smile_13: :smile_13:
除左我.. 仲有邊個 花倫

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-16 12:30 PM 發表 查看引用來源

你又話尋日影花輪大頭相嘅~~~:smile_13: :smile_13: :smile_13:
老婆仔,等我,我飛過嚟同你食飯,好快.

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-7-16 12:31 發表 查看引用來源

年尾夠期啦,睇下佢咩offer先啦:smile_13:
艾迪巴約落實加入曼城..18萬SALARY

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-7-16 12:31 發表 查看引用來源

年尾夠期啦,睇下佢咩offer先啦:smile_13:
有歐聯喎.. 唔keep 唔得..

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-7-16 12:30 PM 發表 查看引用來源

你今日無飯帶啵:smile_o10::smile_o10:
係呀~~~:smile_o06:

引用:
原帖由 田心田心 於 16-7-2009 12:30 發表 查看引用來源

我尋晚做師奶仔唔得閒影:smile_o05:

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-7-16 12:32 PM 發表 查看引用來源

除左我.. 仲有邊個 花倫
佢自己講嘅~~~~~:smile_o10:

引用:
原帖由 MI-CE 於 16-7-2009 12:32 發表 查看引用來源

老婆仔,等我,我飛過嚟同你食飯,好快.
好曬呀:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-7-16 12:25 PM 發表

都會..    仲要好似你條裙仔咁短~
男人都係鐘意征服感
引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-7-16 12:29 PM 發表

你個小江江 做左一樣野.. 我好嬲左一陣..    而家冇喇..  
佢做左d咩呀...等我教訓下佢!

引用:
原帖由 S_BALL 於 2009-7-16 12:33 發表 查看引用來源

艾迪巴約落實加入曼城..18萬SALARY
痴線. ..  :smile_27:  
jo' 加 艾迪巴約..  好似打 NBA 咁~~ :smile_30:   加個得分後衛 Robinho

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆