羅湖區有無好地方推介(飲食)

收藏  |  訂閱
20  1.3k

回覆 1# 的帖子

:smile_35:  深圳飲食推介@江西菜:【滋味堂】

• 春風店  地址:羅湖區春風路【向貴樓】內
  • 華發一店 地址:福田區華發北路 77 號
  • 華發二店 地址:福田區華發北路 99 號
  • 中航店  地址:福田區中航路 23 號
  • 福華店  地址:福田區福華三路【Coco Park】3 樓
  • 創業店  地址:南山區創業路【中興工業城】1 棟

確實位置在哪裏?人均銷費要多少?
引用:
原帖由 d21110011 於 2009-7-15 09:50 PM 發表

萬象城對面法國菜,
set lunch同dinner唔貴得過花園餐廳幾多,
環境同情調係好適合界女
要開酒我推介武當,百鬆d,味道都幾ok
要爆房我推介附近漢庭,床夠實淨,激烈運動都唔會好嘈
要戰衣我推介鳳凰衛士,上次我餵人地食佢話隻味正

喜歡吃羊肉和火鍋的話,向西村有一間羊門小將也不錯的唷.....
引用:
原帖由 Curtincute 於 2009-7-15 06:18 PM 發表

小肥羊,樂園路

引用:
原帖由 d21110011 於 2009-7-15 09:50 PM 發表 查看引用來源
萬象城對面法國菜,
set lunch同dinner唔貴得過花園餐廳幾多,
環境同情調係好適合界女
要開酒我推介武當,百鬆d,味道都幾ok
要爆房我推介附近漢庭,床夠實淨,激烈運動都唔會好嘈
要戰衣我推介鳳凰衛士,上次我餵人地 ...
萬象城對面法國菜正索嗎?
比香港soho果d水準如何?

引用:
原帖由 奚鳥米青 於 2009-7-16 07:38 PM 發表
確實位置在哪裏?人均銷費要多少?

寶安南路
望到間gucci個位
我食晏唔使一舊
晚膳四位開埋支酒差唔多六舊
menu係中文既,唔使驚睇唔明
間野個名唔記得,係我睇到都唔識讀既一堆字母
驚我老點的話,可以當無睇過

謝謝很好的介紹,下次我要找個美女一起去吃西餐.....
引用:
原帖由 d21110011 於 2009-7-17 08:32 AM 發表

寶安南路
望到間gucci個位
我食晏唔使一舊
晚膳四位開埋支酒差唔多六舊
menu係中文既,唔使驚睇唔明
間野個名唔記得,係我睇到都唔識讀既一堆字母
驚我老點的話,可以當無睇過

引用:
原帖由 永不沈船 於 2009-7-15 03:20 PM 發表 查看引用來源
價錢不好太貴, 環境要好, 因為我想約骨女出來食飯
咪蹤壞D女、請佢去東門食 酸辣粉 算數啦。

佢地前世欠落、今世做雞黎還孽債,食得好佢地今世還唔哂債棧累佢地做多一世雞!

回覆 1# 的帖子

:smile_35:  深圳飲食推介@東北菜:【老北方餃子王】

• 解放路店 地址:羅湖區解放路 3034 號【湖北賓館】1 樓
  • 華能店  地址:福田區深南中路 2066 號【華能大廈】4 樓

回覆 1# 的帖子

:smile_35:  深圳飲食推介@湖南菜:【毛家飯店】

• 春風路店 地址:羅湖區春風路 2033 號【雲景軒】2 樓
  • 桂園路店 地址:羅湖區桂園路【桂花大廈】1 ~ 2 樓
  • 興儲店  地址:羅湖區寶崗路【興儲大廈】1 樓
  • 巴登店  地址:福田區東園路 53 號
  • 永安店  地址:福田區紅嶺中路 1028 號【永安大酒店】1 ~ 2 樓
  • 振興路店 地址:福田區振興路 156 號
  • 彩田路店 地址:福田區彩田路海濱廣場【恆福花園】2 樓
  • 景田店  地址:福田區景田北街【東海景田銀座】4 樓
  • 民田路店 地址:福田區民田路 138 號【購物公園】2 樓
  • 福民路店 地址:福田區福民路【高發城馳】4 樓
  • 西麗店  地址:南山區留仙大道 1 號【鼎新大廈】3 樓
  • 華僑城店 地址:南山區【華僑城】東園綜合樓 1 樓
  • 南海店  地址:南山區南海大道/粵海路【四達大廈】2 樓

回覆 1# 的帖子

:smile_35:  深圳飲食推介@清真菜:【穆斯林大餐廳】

• 地址:羅湖區文錦南路 2013 號【穆斯林賓館】2 樓

前往最後回覆