上一頁下一頁
發新話題

新人坐 - 正斗美容師

收藏  |  訂閱
117  16.7k

引用:
原帖由 happybar168 於 2009-7-6 05:28 PM 發表 查看引用來源
冇所謂啦...最緊要開心者:smile_04:
咁又係,見佢個樣真係好飢渴,完事後佢成身汗兼且扯灑Ha ......我睇到都好好笑

OK WOR...CHING..GOOD JOB

回覆 1# 的帖子

咁正 !!! 有冇頂佢大力啲呀 ?!!:smile_04:

引用:
原帖由 hchan12 於 2009-7-6 05:34 PM 發表 查看引用來源

咁又係,見佢個樣真係好飢渴,完事後佢成身汗兼且扯灑Ha ......我睇到都好好笑
CHING你都HAPPY LA:smile_o11:

咁抵小,only $288.

引用:
原帖由 hchan12 於 2009-7-6 05:14 PM 發表 查看引用來源
昨晚在那處推油又索到件新的超滛美容師 @ 8XX,左VIP房起初只是摸摸搓搓,本來只想來個飛機,点知佢出了水就話好想要,好彩银包有個space套,攞出嚟後,佢拿拿聲幫好套上,之後就坐上 ...
Thanks you PM-me no

最近呢D風頭火勢,免費都唔敢去

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009-7-6 05:43 PM 發表 查看引用來源
咁正 !!! 有冇頂佢大力啲呀 ?!!:smile_04:
幾驚你又話: 新銀座 唔撚會去啦:smile_34:

thanks for sharing

引用:
原帖由 hchan12 於 2009-7-6 05:14 PM 發表 查看引用來源
昨晚在那處推油又索到件新的超滛美容師 @ 8XX,左VIP房起初只是摸摸搓搓,本來只想來個飛機,点知佢出了水就話好想要,好彩银包有個space套,攞出嚟後,佢拿拿聲幫好套上,之後就坐上 ...
有無咁引平呀:smile_o04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆