西環足浴

收藏  |  訂閱
17  6.4k

引用:
原帖由 快樂股民 於 2009-7-10 12:30 PM 發表 查看引用來源
西環我都去過一次, 係嚮人民飯店斜對面的"滿足", 都係正經的.
how much is it?

引用:
原帖由 Louis2006 於 2009-7-14 01:14 PM 發表 查看引用來源
how much is it?
如果冇記錯, 好似係九十分鐘三舊水 (四個月前的事, 唔係記得好清楚)

引用:
原帖由 快樂股民 於 2009-7-14 08:15 PM 發表 查看引用來源

如果冇記錯, 好似係九十分鐘三舊水 (四個月前的事, 唔係記得好清楚)
嘩!仲貴過mk喎。

"九十分鐘三舊水"

唔怪之得ching以為有野玩

香港d場真係----
天價收費
一般服務
冇乜裝修
:smile_27: :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 roadpeople1 於 2009-7-15 05:55 PM 發表 查看引用來源
"九十分鐘三舊水"

唔怪之得ching以為有野玩

香港d場真係----
天價收費
一般服務
冇乜裝修
:smile_27: :smile_27: :smile_27:
我醒起啦, 係五十分鐘一粒鐘, 所以應該係100分鐘三舊水.

技師骨技係唔錯, 不過可惜冇得沖涼, 亦唔係獨立房間 (用簾布隔開).

引用:
原帖由 快樂股民 於 2009-7-16 02:29 AM 發表 查看引用來源

我醒起啦, 係五十分鐘一粒鐘, 所以應該係100分鐘三舊水.

技師骨技係唔錯, 不過可惜冇得沖涼, 亦唔係獨立房間 (用簾布隔開).
超貴 :smile_42:  重要用簾布隔開, 一定唔會去 :smile_27:

引用:
原帖由 skychan09 於 2009-7-16 12:36 PM 發表 查看引用來源

超貴 :smile_42:  重要用簾布隔開, 一定唔會去 :smile_27:
哈哈, 係呀, 我果次去隔鄰的客人係個鬼婆, 我仲聽到個女技師講"take off your bra"

引用:
原帖由 快樂股民 於 2009-7-16 02:29 AM 發表 查看引用來源

真係唔抵玩喎。

前往最後回覆