我好驚好煩...

收藏  |  訂閱
28  1.8k

分泌係無精蟲架! 除非上次射完後無屙尿沖晒出黎!

引用:
原帖由 shortened 於 2009-7-2 05:40 PM 發表 查看引用來源
分泌係無精蟲架! 除非上次射完後無屙尿沖晒出黎!
:smile_14:唔係呀!:smile_45: 你上網再查吓!

引用:
原帖由 yoyotwo 於 2009-7-2 05:47 PM 發表 查看引用來源

:smile_14:唔係呀!:smile_45: 你上網再查吓!
上網查邊度呀? Discuss定Yahoo? 網上既野一定岩?

我宜家真係好後悔好驚:')
我已後都唔會再咁做啦
有無人真係可以幫下我

引用:
原帖由 shortened 於 2009-7-2 09:43 PM 發表 查看引用來源
上網查邊度呀? Discuss定Yahoo? 網上既野一定岩?
:smile_o10:網上講嘅唔一定啱 好似睇着你D回覆米錯囉!
             上網求答案都要用心嘛!
http://www.famplan.org.hk/sexedu/B5/classroom/Classroom_details.asp?clID=145

http://www.famplan.org.hk/fpahk/zh/template1.asp?style=template1.asp&content=eservices/faqbyid.asp&id=11

引用:
原帖由 sang885 於 2009-7-3 08:52 AM 發表 查看引用來源
我宜家真係好後悔好驚:')
我已後都唔會再咁做啦
有無人真係可以幫下我
:smile_o15:而家真係冇咩可以做
             唯有等 過多2星期買支驗孕棒驗吓囉!

引用:
原帖由 yoyotwo 於 2009-7-3 09:20 AM 發表 查看引用來源

:smile_o10:網上講嘅唔一定啱 好似睇着你D回覆米錯囉!
             上網求答案都要用心嘛!
http://www.famplan.org.hk/sexedu/B5/classroom/Classroom_details.asp?clID=145

http://ww ...
家計會一定岩架啦? 唔通家計會會同人講外射好安全? 佢地靠嚇咋! 搵資料都搵D中立既權威機構啦!

睇下呢d啦!

CONTRACEPTIVE TECHNOLOGY UPDATE, 1993 Oct;14(10):154-6.
Journal of Assisted Reproduction Genetics, 2003 Apr;20(4):157-9.
Ilaria G, Jacobs JL, Polsky B, Koll B, Baron P, MacLow C, Armstrong D, Schlegel PN. Detection of HIV-1 DNA sequences in pre-ejaculatory fluid. Lancet 1992;340:1469.
Pudney J, Oneta M, Mayer K, Seage G, Anderson D. Pre-ejaculatory fluid as potential vector for sexual transmission of HIV-1. Lancet 1992;340:1470.

家計會無學術地位架! 問家計會? 你唔好問你阿婆? 求證點可以咁事事旦旦架? :smile_39:

引用:
原帖由 shortened 於 2009-7-3 01:47 PM 發表 查看引用來源
家計會一定岩架啦? 唔通家計會會同人講外射好安全? 佢地靠嚇咋! 搵資料都搵D中立既權威機構啦!
睇下呢d啦!
CONTRACEPTIVE TECHNOLOGY UPDATE, 1993 Oct;14(10):154-6.
Journal of Assisted Reproduction  ...
咩嚟架?邊道嚟架?有冇link呀?唔好揾D番文嚇我啦!
      家計會都有名有姓吖!唔信都冇嘢好講吖!
:smile_53: 比多條"維基百科"link你自己再睇吓!
http://zh.wikipedia.org/w/index.php?title=%E5%AE%89%E5%85%A8%E6%80%A7%E8%A1%8C%E7%82%BA&variant=zh-hk
:smile_o07: 公道自在人心!!

引用:
原帖由 yoyotwo 於 2009-7-3 02:35 PM 發表 查看引用來源

咩嚟架?邊道嚟架?有冇link呀?唔好揾D番文嚇我啦!
      家計會都有名有姓吖!唔信都冇嘢好講吖!
:smile_o07: 公道自在人心 無需聽你死撑!!
yahoo search都唔識咁無人可以幫到你, 唔好意思, 唔知你唔識英文, 咁你繼續做井底之蛙啦, 不過唔好再教人, 自己錯就算啦! 無謂累人累物!:smile_o07:

家計會, wiki呢d無學術地位既資料留返你呢種程度既人自己慢慢睇啦!:smile_o07:

引用:
原帖由 shortened 於 2009-7-3 02:42 PM 發表 查看引用來源
yahoo search都唔識咁無人可以幫到你, 唔好意思, 唔知你唔識英文, 咁你繼續做井底之蛙啦, 不過唔好再教人, 自己錯就算啦! 無謂累人累物!:smile_o07:
:smile_30: 我就比咗3條有名有姓link出嚟
      要人信都要比條link講明出處吖!
仲有呀!yahoo search唔敢話一定錯
      但同香討一樣都係會員回覆 可信性有幾高都要自己思考一吓啦!

前往最後回覆