上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
20.0k  1.4m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-4 16:22 發表 查看引用來源
Bikini
唔知大家游水,眼睛會停留係少女?後生女,還是輕熟女,人妻呢?
最近游水,我發現人妻少婦有點少肥,但又未係好肥,係有一種韻味既吸引,係未婚女生所沒有,如果佢地係帶住個小朋友玩,仲會加分添,死火......口味轉晒添。
索女見 ...
不嬲都有,keep得好果啲人妻不嬲好吸引!如果係純情保守果啲仲吸引!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-4 16:22 發表 查看引用來源
Bikini
唔知大家游水,眼睛會停留係少女?後生女,還是輕熟女,人妻呢?
最近游水,我發現人妻少婦有點少肥,但又未係好肥,係有一種韻味既吸引,係未婚女生所沒有,如果佢地係帶住個小朋友玩,仲會加分添,死火......口味轉晒添。
索女見 ...
少女、後生女、輕熟女、人妻都會望。

只要有吸引力~

引用:
Bikini
索女見 ...

只要有吸引力~

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-4 16:28 發表 查看引用來源
不嬲都有,keep得好果啲人妻不嬲好吸引!如果係純情保守果啲仲吸引!😬
HAHA....咁師兄有無去游水,泳池定沙灘多?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-5 14:42 發表 查看引用來源

HAHA....咁師兄有無去游水,泳池定沙灘多?
香港而家冇啦,除非去旅行!

引用:
原帖由 degree06 於 2024-7-4 19:22 發表 查看引用來源

只要有吸引力~
聽電台講,而家後生既真係不得了。
銅鑼灣旺角有車去赤柱又或其他沙灘,DJ講佢地直情見女仔著件BIKINI加短牛就去上車,Sexy非常,年代真係唔同晒,佢地講仲要白色,分明要人睇要人望啦~~~~

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-5 14:43 發表 查看引用來源
香港而家冇啦,除非去旅行!
去旅行都唔錯,去澳門玩仲多,好多國產妹妹超好身材又性感去玩水架,師兄真係要走一轉。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-5 14:45 發表 查看引用來源

去旅行都唔錯,去澳門玩仲多,好多國產妹妹超好身材又性感去玩水架,師兄真係要走一轉。
我下個月去呀!到時睇下先!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-5 14:44 發表 查看引用來源

聽電台講,而家後生既真係不得了。
銅鑼灣旺角有車去赤柱又或其他沙灘,DJ講佢地直情見女仔著件BIKINI加短牛就去上車,Sexy非常,年代真係唔同晒,佢地講仲要白色,分明要人睇要人望啦~~~~ ...
咁吸引?仲以為而家冇乜人去海灘Tim!😂

引用:
原帖由 degree06 於 2024-7-4 19:22 發表 查看引用來源

只要有吸引力~
講得無錯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆