上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.8k

引用:
原帖由 willshow 於 2009-5-19 02:50 AM 發表 查看引用來源

係呀
老闆咁帥仔~~妹妹果然都係靚女一名~~:131:

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-19 02:56 AM 發表 查看引用來源

認同:003:

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-19 02:56 AM 發表 查看引用來源

UM..呢個我會慢慢學..因為背負住太多野...:028:
但我會好好面對所有野既~~哈哈哈哈哈~~
謝謝你~~~:023:
無錯...要面對佢先可以克服佢...
親愛的...我地一齊去克服佢.....

哈哈=]"唔會掛,,我都唔靚,,-。-"
牙哥型D,,哈哈=]"
但大家多多指教,,有機會到時出黎玩吧,,/\/\":027:

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-19 02:56 AM 發表 查看引用來源

UM..呢個我會慢慢學..因為背負住太多野...:028:
但我會好好面對所有野既~~哈哈哈哈哈~~
謝謝你~~~:023:
狼仔一向唔受得壓:096:  呢樣妳比我強,我唔可默默承受太多野:027:

一齊努力野:071:

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-19 02:56 AM 發表 查看引用來源

佢地大頭個眼神都好似:096:

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-19 03:00 AM 發表 查看引用來源

無錯...要面對佢先可以克服佢...
親愛的...我地一齊去克服佢.....
親愛的~~~~:131: :131:

引用:
原帖由 wingyi910 於 2009-5-19 03:03 AM 發表 查看引用來源
哈哈=]"唔會掛,,我都唔靚,,-。-"
牙哥型D,,哈哈=]"
但大家多多指教,,有機會到時出黎玩吧,,/\/\":027:
好呀~~咁bbq你去唔去呀~~:023:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-19 03:04 AM 發表 查看引用來源

狼仔一向唔受得壓:096:  呢樣妳比我強,我唔可默默承受太多野:027:

一齊努力野:071:
仲有大家陪你呢~~:098:
加油啦~~

[點解突然大家咁感性:096: ]

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-19 03:05 AM 發表 查看引用來源

佢地大頭個眼神都好似:096:
咩佢地大頭個眼申神都好似呀??,,-。-"

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆