上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.7k  51.7k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-9 06:12 PM 發表 查看引用來源

我衣家約你呀...遲下出黎飲野唱K再SN呀...有冇性趣呀:smile_o01:
乜你有時間出嚟滾咩,唔駛留港幫條女食白帶呀,因住攪到冇白帶食要食月經喎,留响到賺三舊水咪好囉!:smile_13:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-8-9 06:19 PM 發表 查看引用來源

乜你有時間出嚟滾咩,唔駛留港幫條女食白帶呀,因住攪到冇白帶食要食月經喎,留响到賺三舊水咪好囉!:smile_13:
挑總會有時間既...睇你既姐:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-9 06:22 PM 發表 查看引用來源

挑總會有時間既...睇你既姐:smile_o01:
我都唔中意帶细路既,你揾青島師兄啦!:smile_o11:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-8-9 06:25 PM 發表

我趕字過去演老青喇~~天日再箭!! :smile_o07:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-8-9 06:25 PM 發表 查看引用來源

咩意思呀...你未做過細路呀>?:smile_o01:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-8-9 06:25 PM 發表 查看引用來源

尼又拒絕小朋友既邀請

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-9 06:29 PM 發表 查看引用來源

咩意思呀...你未做過細路呀>?:smile_o01:
有代溝架!:smile_38:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-9 06:28 PM 發表 查看引用來源

我趕字過去演老青喇~~天日再箭!! :smile_o07:
飲醉D:smile_o07::smile_o07:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-8-9 06:30 PM 發表 查看引用來源

有代溝架!:smile_38:
乳溝就大把~:smile_o11:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-9 06:36 PM 發表 查看引用來源

乳溝就大把~:smile_o11:
你有乳溝架,你係咪肥仔嚟架?:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆