上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 18

收藏  |  訂閱
2.1k  45.0k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-6-15 11:27 AM 發表 查看引用來源

冇人同我討論劇情:') :')
不如你睇蝸居..我就可以同你討論劇情:smile_52:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-15 11:30 AM 發表 查看引用來源

萬一佢100%全情投入, 到你覺得玩夠係時候講BYEBYE, 你會點睇自己?

我試過...而家想返起都仲好怪責自己, 我真心好想知佢現在過成點...
我唔會認為現今有女仔會百分百全情投入....因我末曾遇過:smile_o08:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-15 11:28 AM 發表 查看引用來源
可能自己喜歡說愛談情...覺得才是生活的動力...有悲有喜有高有低才是生活的態度,以後的事不用想太多,也不是每個人可以掌控的...有人會不同意我的想法...但對我也不一定是全錯.
其實你可以想像到的,只是你喜歡沉醉於這種生活罷了.............

但願女方不會受太大的傷害............

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-15 11:37 AM 發表 查看引用來源
我唔會認為現今有女仔會百分百全情投入....因我末曾遇過:smile_o08:
好多野你估唔到, 上天喜愛捉弄人 :smile_39:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-15 11:29 AM 發表 查看引用來源

你睇新三國我同你討 :smile_30:
咩黎架:smile_19:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-15 11:43 AM 發表 查看引用來源

好多野你估唔到, 上天喜愛捉弄人 :smile_39:
上天就是一直捉弄我....所以我認命:smile_o08:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-6-15 11:46 AM 發表 查看引用來源

咩黎架:smile_19:
國內好熱的電視劇

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-15 11:30 AM 發表 查看引用來源

萬一佢100%全情投入, 到你覺得玩夠係時候講BYEBYE, 你會點睇自己?

我試過...而家想返起都仲好怪責自己, 我真心好想知佢現在過成點...
正是我想表達的重點所在:smile_o12:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-6-15 11:32 AM 發表 查看引用來源

不如你睇蝸居..我就可以同你討論劇情:smile_52:
比啲時間我:smile_o05:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-6-15 11:41 AM 發表 查看引用來源

其實你可以想像到的,只是你喜歡沉醉於這種生活罷了.............

但願女方不會受太大的傷害............
可以這樣說吧,....因對感情不再有盼望...所以選擇這樣...原諒我吧.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆