上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
3.4k  446.8k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-3 10:55 發表 查看引用來源

個樣唔靚,識得打扮外表又風騷又姣,身材一流,大波腰幼腳幼,籮柚適中
真係有啲性趣㗎🤣
師兄高質,吸引好嘢埋身。

身材大波幼腰,
性情風騷姣婆。

真係啅得落啦。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-5-3 10:44 發表 查看引用來源
而家冇人理有冇結婚生仔,只要keep得好就屌得過!
我知,不過我想講,如果面對兩個相同嘅囡,
宜家對結過婚嘅囡,更有性趣。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-3 12:14 發表 查看引用來源

我知,不過我想講,如果面對兩個相同嘅囡,
宜家對結過婚嘅囡,更有性趣。
點解呢?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-5-3 12:16 發表 查看引用來源
點解呢?
可能是 佢地有經驗,大家容易溝通,坦坦白白。

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-5-3 11:37 發表 查看引用來源

遇到即係有機會,我哋就連遇到機會都冇😂
我公司座大廈好多做美容或者做僱傭,大把女喺度出出入入,如果你話有心搵食,真係唔難撞到有機會
唔怕講好多做美容嘅,放咗工好玩得,你夠膽約佢,佢同你飲下酒唱下k食下飯有乜所謂
sp都係做美容,所以我都識好多

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-3 12:28 發表 查看引用來源

咁都係嘅。起碼唔會扮晒嘢!

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-3 12:28 發表 查看引用來源

好多結過婚生過仔,其實佢哋某程度上都俾男人開發咗,只不過好多時同老公屌到悶,又或者同老公嘅性生活或者婚姻生活唔愉快
你引到佢抒發出嚟,佢哋大部分都有一定嘅性經驗,要溝要上一啲都唔難而且喺呢個年代好多女人都唔係好保守

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-3 17:04 發表 查看引用來源

好多結過婚生過仔,其實佢哋某程度上都俾男人開發咗,只不過好多時同老公屌到悶,又或者同老公嘅性生活或者婚姻生活唔愉快
你引到佢抒發出嚟,佢哋大部分都有一定嘅性經驗,要溝要上一啲都唔難而且喺呢個年代好多女人都 ...
現代社會,失婚女人有經濟能力,又沒有包袱。
失落過,知道要及時行樂,真係比未婚嘅玩得。
同意師兄講法,
有機會,溝佢哋比其他嘅反而容易。。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-3 18:04 發表 查看引用來源

現代社會,失婚女人有經濟能力,又沒有包袱。
失落過,知道要及時行樂,真係比未婚嘅玩得。
同意師兄講法,
有機會,溝佢哋比其他嘅反而容易。。。。 ...
其實喺我嘅經驗經歷裏面,好多人妻,就快失婚嘅女人或者已經離婚嘅女人,佢哋大部分都有一段唔愉快嘅婚姻經歷,好多時就係個老公對佢哋唔好,爛賭爛嫖爛飲,對家庭無責任
有一啲個老公同佢哋做愛,只係例行公事,千篇一律,甚至喺性嗰方面完全滿足唔到佢哋
只要佢哋遇到一個合眼緣,人品又唔差而且又啱傾啱講嘅男人,其實唔難發生關係,甚至投懷送抱
佢哋無論係偷食或者同第二個男人扑嘢,或多或少都有填補佢心靈嘅空虛或者報復嘅心態其實我真係見唔少

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-4 12:27 發表 查看引用來源

其實喺我嘅經驗經歷裏面,好多人妻,就快失婚嘅女人或者已經離婚嘅女人,佢哋大部分都有一段唔愉快嘅婚姻經歷,好多時就係個老公對佢哋唔好,爛賭爛嫖爛飲,對家庭無責任
有一啲個老公同佢哋做愛,只係例行公事,千篇一律, ...
同意呀!尤其是而家女人都會搵令自己開心嘅嘢做!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆