上一頁下一頁
發新話題

[其他] 一群全宇宙最手痕★我們全都是有骨氣的二打六★

收藏  |  訂閱
4.5k  49.2k

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-8-7 08:45 PM 發表

大陳話新血中話你最有前途.....加油吧
有冇話我係瘀血:044::044:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-8-7 08:45 PM 發表

料?你問吓銘爺咩叫料啦:071:,kakakakakaka
如下??

1半場主客和過關 4x1半場主客和
星期四 1
艾夫斯堡(主) 對 卡爾馬(客)
和@2.05
半場主客和
星期四 2
高士路(主) 對 國際體育會(客)
和@2.05
半場主客和
星期四 3
費古倫斯(主) 對 保地花高(客)
和@2.20
半場主客和
星期四 4
彭美拉斯(主) 對 維多利亞(客)
和@2.30
$ 10.00
$ 10.00  

波盤!

你場艾粒C堡 會估唔估到 會唔會回飛/落飛。

唔想咁早買。但又驚開波前會勁落飛。賺少幾蚊。

阿根廷讓一球真扺:026:

回覆 #1969 波盤預言家 的帖子

你都好有前途架,係我無乜谮質咋,以後射住我呀BROTHER:023:

引用:
原帖由 comus111 於 2008-8-7 08:47 PM 發表

如下??

1半場主客和過關 4x1半場主客和
星期四 1
艾夫斯堡(主) 對 卡爾馬(客)
和@2.05
半場主客和
星期四 2
高士路(主) 對 國際體育會(客)
和@2.05
半場主客和
星期四 3
費古倫斯(主) 對 保地 ...
4串11 先係我作風啊 :096: :096:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-8-7 08:45 PM 發表

大陳話新血中話你最有前途之一.....加油吧
真的嗎:131:

引用:
原帖由 銘爺 於 2008-8-7 08:47 PM 發表
波盤!

你場艾粒C堡 會估唔估到 會唔會回飛/落飛。

唔想咁早買。但又驚開波前會勁落飛。賺少幾蚊。
咁就you 諗 you 啦!!!:071:

回覆 #1971 lmkandy 的帖子

係死血添呀:096: :096:

回覆 #1972 comus111 的帖子

咩黎:044: :044:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆