上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.4k

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-14 09:30 PM 發表
我舉一個臨場例子:場次122【神龍金剛】臨場大家可能無留意,行圈隻馬有咩特別,我就發現隻馬一對前腳無扎,就臨場揀左佢,過往贏馬都唔扎,扎就唔要!咁有幾多個真係做到咁既記錄呢!跑馬有時真係要錄底,翻看 ...
無朋友、無家庭....... 無可能 :043:

扎腳.... 聽下連家欣先. :096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-14 09:58 PM 發表

你仲未答我:034: 你買左咩馬有咁多分:044: :097:
玩『趣味遊戲跑跑滾滾老虎機』嬴番黎..:026:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-15 09:09 AM 發表

做咩仲咁嘅樣:025:
算啦, aa :041:
波版果面又有人搵野搞:096:

aanunes 尊貴樓主:

be happy, don't think so much,  just think tomorrow horse race.
I will follow to buy place.:096:  :096:  :096:  :096:  :096:  :096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-15 09:09 AM 發表

我連續2次玩『趣味遊戲跑跑滾滾老虎機』都輸:029: 仲要唔係有大熱退出就係有2隻跑第4:030:

原本我先係「燈神」:029:

引用:
原帖由 andy1213chan 於 2007-6-15 10:10 AM 發表

我連續2次玩『趣味遊戲跑跑滾滾老虎機』都輸:029: 仲要唔係有大熱退出就係有2隻跑第4:030:

怪吾之得你吾見左咁多分啦:071:
買臨場仲好搵:041: 依加d形勢咁x混亂:096:
都吾知會開咩馬:025:

經過昨晚思考,其實我有(可能)太太太執著,執著其中一個原因係我仲當佢係朋友,而我在 #1962 打左呢句 佢講野咁有見地,佢會唔會真係唔g自己講緊咩呀...要令人信先得架 <= 其實都係我唔岩,因為我睇得佢太高,我之前對佢講既野仲有小小尊重,現在唔駛講啦.今次件事,明眼人就睇到發生咩事,表面上就好似因各有各觀點而發生今次事件,但實際原因係人地要表現自己叻,而佢又睇中我呢個post黎借我既賽後老點你借題發揮去表現佢自己,點解我會咁講呢,因為我唔覺意去左佢post睇到,佢原來貼左 開心假日 係佢既重心,而佢中左呢隻馬,竟然都唔係好多人去恭喜佢(唔係冇人,只係唔多人,其中一個就係危險兄,但我暫時仲未見有第2個:096: )而第一個恭喜佢既,都係佢自己(佢都幾慘:030: ),又咁岩我用第1場做我自己既賽後老點你,佢見有機可乘(因為開心假日又係第1場),咪拿拿聲入黎我到,,跟住就打左一段野:如下:

寫得幾好:097:  <=先讚人,都算高招
不過我有異議:096: <=但第2句又話比人g佢唔同意,想入正題表現佢自己
『全日勇馬』已經講過佢埋門連彈二個閘 <=呢句已經好強烈要表現自己,話比人知佢既post貼左咩馬
明顯起得末夠:043:
臨場傷台都評佢油麻地
可想而之傷台咁無水準都睇得出:044: <=呢句到現在仍然係今次既導火線
係馬迷棒成熱門姐:026:
唔關隻馬同韋達事:071:
另外如果呢場1000排靚檔都唔隊
咁幾時先隊:035:
佢出閘唔狂隊跟前先有問題喎:030:

我暫時講住咁多先,我所講既野全部都係事實(最起碼有得你地查),我亦都唔預算佢回應,亦都唔希望佢回應啦,因為對佢我已經完全改觀..而如果其他巴打唔同意都唔駛回我,當我 狗up 就得啦....

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-15 09:40 AM 發表

做咩仲咁嘅樣:025:
算啦, aa :041:
波版果面又有人搵野搞:096:
我現在都搵野攪...:028:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-15 10:01 AM 發表
aanunes 尊貴樓主:

be happy, don't think so much,  just think tomorrow horse race.
I will follow to buy place.:096:  :096:  :096:  :096:  :096:  :096:
c9仔,多謝你支持,我現在睇通左件事就冇野啦,只怪自己黑,被人當目標利用..希望星期日大家都嬴啦..:041:

引用:
原帖由 andy1213chan 於 2007-6-15 10:10 AM 發表

唔怕,你一定會轉運嬴番..我都係有時唔中有時中..:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆