上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  118.5k

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-4-7 04:22 PM 發表 查看引用來源

見過佢地堅係好輕鬆泊車架!
當妳日日泊恰埋眼都識

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-7 08:57 AM 發表 查看引用來源

有冇發覺迫左咁多日身形苗條左?
有,好明顯

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-7 08:58 AM 發表 查看引用來源

有冇發覺行左咁多日條腿結實左?
原本已經結實,以前打開波

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-4-7 16:16 發表 查看引用來源

你應該以廟街南亞專業泊車仔為目標
佢地無論開咩野車,都唔洗較鏡,凳,同呔,都可以完美無瑕咁代客泊車

如果你落到個新西 oh it should be 新site,要靠水牌同標示再要摷一排先摷到想摷既野,咁就唔係一個專業 ...
即是一個新既西...新既site, 唯有憑logic估下D野大概係點, 通道窄既...通道闊既...門口個更亭大既...門口有個水池既...門口個呀姐齋坐唔噴水既...門口周圍一帶全部泥跡既...
再唔係憑觀言察色睇下人地咩野表情, 估下D大支野大概係邊...咁囉...:smile_30:
以上, 點都要多少少時間摸索掛?:smile_13:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-7 09:02 AM 發表 查看引用來源

你又quote返佢出來,我諗住等佢快D沉架喎...嗚嗚嗚...

豬豬都好高啊?隻手掌(中指頂到手腕?)有24cm?
Oops, 記錯, 我大半隻手掌咋 我手掌有20cm:smile_35:
我唔係特別高

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-4-7 16:22 發表 查看引用來源

見過佢地堅係好輕鬆泊車架!
可能新丁時泊爛左幾多條...架冇話你知咋.

個日行megabox, 新建築D車位都闊架啦, 前面位廣東話唔正既C9泊架Lexus NX, 車住成車普通話C9, 泊左好幾分鐘個屎忽都仲未入到格...
我唔耐煩落車上前問"不如我幫你啦", 一手就泊好, 佢係車度唔該時仲吹水同我講話呢度D位好窄好難泊...唔係化, 我答"你呢度已經好闊啦!"(當然意指車位)...
落車上返自己車途中, 見後面條車龍D友仔笑住上車...:smile_39:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-4-7 16:45 發表 查看引用來源

原本已經結實,以前打開波
我好鐘意打羽毛波架

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-4-7 16:49 發表 查看引用來源

Oops, 記錯, 我大半隻手掌咋 我手掌有20cm:smile_35:
我唔係特別高
20cm隻手都唔細呀, 女仔應該算高啦:smile_o12:

https://www.youtube.com/watch?v=p-TBJhVaWNM

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-7 04:59 PM 發表 查看引用來源

我好鐘意打羽毛波架
我打排球架,好多年lu

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-7 05:02 PM 發表 查看引用來源

20cm隻手都唔細呀, 女仔應該算高啦:smile_o12:

https://www.youtube.com/watch?v=p-TBJhVaWNM
以前打波搞到隻手超級大
我162咋喎 叫高?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆