上一頁下一頁
發新話題

喜愛夜蒲 (新故仔 #5) + 惹笑舊文

收藏  |  訂閱
3.0k  97.6k

引用:
原帖由 煙花易冷 於 2011-10-19 10:35 AM 發表 查看引用來源
唔知芭拉有無興趣去網罪呢 ?? :smile_o06: :smile_o06:
:smile_o06: 我想睇bra......bala

引用:
原帖由 nobrala 於 2011-10-19 10:44 AM 發表 查看引用來源

今朝一早收到電話,有班義工朋友上星期去左泰國玩,其中一個係玩浮潛時意外過咗身......
剛剛定咗聽晚係我公司搞個類似追思會嘅聚會......
雖然同佢唔算好熟,但都好心up呢......唉.... ...
:smile_39:
願他一路好走

引用:
原帖由 nobrala 於 2011-10-19 10:44 AM 發表 查看引用來源

今朝一早收到電話,有班義工朋友上星期去左泰國玩,其中一個係玩浮潛時意外過咗身......
雖然同佢唔算好熟,但都好心up呢......唉.... ...
oh, so sad....:smile_39:

知唔知詳情呀,我有玩浮潛嫁,等我注意下...

引用:

立即明白咩野事, 我都理解你依家心情.. RIP first

今日男人金句 :

男人最怕床上女人無反應
女人最怕花心思後無反應

引用:
原帖由 煙花易冷 於 2011-10-19 10:35 AM 發表 查看引用來源
唔知芭拉有無興趣去網罪呢 ?? :smile_o06: :smile_o06:
SORRY呀......芭拉呢期忙到癲呀......
你哋玩得開心D呀......

我應該點叫你呀???

芭拉 check PM :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-10-19 10:41 AM 發表 查看引用來源

唔介意你邀請佢, 等佢係壓力下有個 relax 的機會:smile_o12:
你可以介意咩... 有機會...但無時間...

引用:
原帖由 jameson77 於 2011-10-19 10:45 AM 發表 查看引用來源

:smile_o06: 我想睇bra......bala
香討咪有內衣版囉...

引用:
原帖由 nobrala 於 2011-10-19 10:52 AM 發表 查看引用來源

SORRY呀......芭拉呢期忙到癲呀......
你哋玩得開心D呀......

我應該點叫你呀???
點叫我??有好多款WOR

FAFA 啦 :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆