上一頁下一頁
發新話題

[其他] 一群全宇宙最手痕★我們全都是有骨氣的二打六★

收藏  |  訂閱
4.5k  49.2k

回覆 #1960 cocu6226 的帖子

:030: :044: 吓,我直頭未入流

大陳話唔好係u仔讚佢
令到其他人信大陳d料100%中硬禁
佢話只會害左人:026:

回覆 #1958 lmkandy 的帖子

唔係行呀,係服呀.五體頭地果隻呀.d波距好似睇replay甘:027:

引用:
原帖由 cocu6226 於 2008-8-7 08:38 PM 發表
hk有好多人靠賭為生我都見過,但好似陳sir甘樣賭既,真係笫一次見:027: 原來賭左6年幾波都原來只係小學生咋:027: :023: :023:
在心中好啦,唔好再講大陳點好,佢話好唔like嫁:025:

引用:
原帖由 comus111 於 2008-8-7 08:40 PM 發表
大陳話唔好係u仔讚佢
料,呢度有咩?只係心水分享至喎,你咪扮野啦,死仔包:096::096::096:

回覆 #1965 lmkandy 的帖子

我只係話唔好再係u仔講大陳,係cafe講梗係另計la:096:

回覆 #1962 comus111 的帖子

no no no,陳sir雖然唔係100%命中,我唸除大庄外也無人可以100%命中,我服距種係距既超强分析力.同智慧呀:027:

引用:
原帖由 comus111 於 2008-8-7 08:43 PM 發表
我只係話唔係再係u仔講大陳,係cafe講梗係另計la:096:
料?你問吓銘爺咩叫料啦:071:,kakakakakaka

引用:
原帖由 comus111 於 2008-8-7 08:40 PM 發表
大陳話唔好係u仔讚佢
大陳話新血中話你最有前途之一.....加油吧

回覆 #1966 comus111 的帖子

我見波波講我先講咋.:027:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆