上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.1k

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-6-4 11:01 PM 發表
唔玩埋7球!!:034:
係咪應該要買埋單頭7球 ? :023:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-4 10:58 PM 發表
時間 :  22:56 04-06-2008交易狀況交易編號投注類別細節金額1接納6739總入球過關 2x1星期三 75
洛辛堡(主) 對 白蘭恩(客)
[email protected]
星期三 76
西班牙(主) 對 美國(客)
[email protected] $ :096: $:09 ...
總入球近排我都覺得好玩....尤其友誼賽.....比左貼士你啦:071:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-6-4 11:20 PM 發表

總入球近排我都覺得好玩....尤其友誼賽.....比左貼士你啦:071:
點解我無貼士 :043:

引用:
原帖由 任天糖 於 2008-6-4 11:27 PM 發表

其實我都唔明佢比咗d乜:096: :096: :096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-4 11:18 PM 發表

係咪應該要買埋單頭7球 ? :023:
係!!
你可以咁買!!
e.g. $10 2X1 = $40 !!
$20 X16 !!:071:
多小小分頭補本!!
提議吧!!

引用:
原帖由 任天糖 於 2008-6-4 11:27 PM 發表

okok.....比2場 總入球5,6球過你      71,73場....2x1 $10注

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-6-4 11:29 PM 發表

係!!
你可以咁買!!
e.g. $10 2X1 = $40 !!
$20 X16 !!:071:
多小小分頭補本!!
提議吧!!
$20 x 16 是否=買20蚊7球16倍 ?

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-4 11:29 PM 發表

其實我都唔明佢比咗d乜:096: :096: :096:
今晚有邊場友誼賽先..記唔記得我最鐘意總入球買4,5呀:025:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-6-4 11:34 PM 發表

okok.....比2場 總入球5,6球過你      71,73場....2x1 $10注
我見到你係第2個post到話 : 侯仔 & 哥連泰斯 :096: :096:  係咪 :097:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-6-4 11:37 PM 發表

今晚有邊場友誼賽先..記唔記得我最鐘意總入球買4,5呀:025:
完全收到 :098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆