上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.4k

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-14 09:02 PM 發表

aa大把分,使乜我畀:071:
多左咁多嘅:044:
咁你折現咪ok:071:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-14 08:30 PM 發表

「講者無心,聽者有耳」,:025:
aa...算啦:097:
講真,佢講野咁有見地,佢會唔會真係唔g自己講緊咩呀...要令人信先得架...

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-14 09:10 PM 發表

講真,佢講野咁有見地,佢會唔會真係唔g自己講緊咩呀...要令人信先得?
尊貴aa,算啦,仲未嬲完

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-14 09:25 PM 發表

尊貴aa,算啦,仲未嬲完
有排都未嬲完...唔應該話嬲,係唔忿氣...

我舉一個臨場例子:場次122【神龍金剛】臨場大家可能無留意,行圈隻馬有咩特別,我就發現隻馬一對前腳無扎,就臨場揀左佢,過往贏馬都唔扎,扎就唔要!咁有幾多個真係做到咁既記錄呢!跑馬有時真係要錄底,翻看先發覺有無人頂得住先!無朋友、無家庭既日子先做到呢樣野!:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-14 09:27 PM 發表

算啦!每人都有一套贏馬方法,各式奇式!好似我咁咩方法都有!有無人話我!贏咪無人話囉!輸..暫時呢度都無人身攻擊,睇開啲啦!

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-14 09:27 PM 發表

你仲未答我:034: 你買左咩馬有咁多分:044: :097:

哇 哇 哇,呢排我都忙到 POK 街,收到風呢到開大片:044: ,點忙都要黎岌一岌:097:

務死及比人狂插都要出黎講幾句老土野:097:

睇翻事件起源: 1 )  AA 出賽後老點馬評 [擺明車馬] ,指出韋達身為冠軍大騎師,竟然違反馬性常規跑法上既大錯誤。

2) VICKY 回應 馬仔狀態不甚對辦,應未夠當銳勇馬[開心假日] 爭抗

從以上2點出發,1) AA 望帶出此馬今次之敗是騎師跑法錯誤,向各馬友說出及解釋明白 (一隻大熱就這樣四甲不入之謎 )

2) VICKY 亦用衷心之言對此敗作出個人見解 ,雖然可能言語上有誤解或用上舉例手法,
                          因我門不是專業或職業,等同德哥之叮叮(騎師都賴野)

其實每個人都有自我個性及行為,弱點與優點,大家稍為遷就,誤解或誤明便減小發生。

引用:
原帖由 himlees 於 2007-6-14 23:08 發表
哇 哇 哇,呢排我都忙到 POK 街,收到風呢到開大片:044: ,點忙都要黎岌一岌:097:

務死及比人狂插都要出黎講幾句老土野:097:

睇翻事件起源: 1 )  AA 出賽後老點馬評  ,指出韋達身為冠軍大騎師,竟然 ...
buzz兄, 希望三哥睇到後, 能平心靜氣啦!
三哥唔好嬲啦!

嘩 ~ 咁大陣火藥味呀  :030:
已經有咁多和事佬.....小弟都冇咩好講~
老土 d 都係 { 忍一時風平浪靜...退一步海闊天空 }......家和萬事興:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆