上一頁下一頁
發新話題

蜜會Y小姐最終章P1目錄; 青山走犯放閃@LISA@YAN@BOBO@小寧 @性女P141,142,143,144,159

收藏  |  訂閱
2.6k  75.6k

引用:
原帖由 4眼妹妹LISA 於 2015-5-18 10:49 AM 發表 查看引用來源
鳴謝就係俾哥哥仆過。笑死我。
其實我同Yanness先係一對。
我地搞sheshe,係咪好淫亂呢

come come LISA .. 聖僧乃得道高人.. 頂得住頂得住..

引用:
原帖由 天堂行者 於 2015-5-18 10:48 AM 發表 查看引用來源

又黎啦…要乖...唔可以咁嫁
哈哈
妳都想多人錫嫁

:smile_o14::smile_o14:CHING. 咁講.. 唔通你同聖僧有關?

引用:
原帖由 天堂行者 於 2015-5-18 10:55 AM 發表 查看引用來源

妳的問題有兩個方向錯左
第一:聖人就應該唔會在這出現
第二:黑暗只是因為冇光

聖僧即行在光明中啦…那又何會在黑暗裡

我是黑暗中的一點光,有需要就燃亮我吧…哈哈
http://n2.hk/d/images/r10/mob ...
咁呢度真係有個叫淫僧扮聖僧既人出現噃... :smile_45::smile_45:
聖僧真係係呢度出現...
行在光明中.. 即係佢係黑暗到伸張正義?
你好似好了解佢咁噃.. 跟開佢CASE架你?

引用:
原帖由 天堂行者 於 2015-5-18 10:57 AM 發表 查看引用來源

只要岩feel,去吧…
等待只因渴求
記得分享,
係呢度,分享就是皇道如果係呢度,, 分享就是皇道何解開口埋口淫僧前淫僧後?

引用:
原帖由 淫僧扮聖僧 於 2015-5-18 12:22 PM 發表 查看引用來源
淫僧淫絕一家親,妾妻妻妾拍多p。

聖僧聖僧...
觀自在菩薩。行深波若波羅蜜多時。照見五蘊皆空。度一切苦厄。舍利子。色不異空。空不異色。色即是空。空即是色。受想行識。亦復如是。舍利子。是諸法空相。不生不滅。不垢不淨。不增不減。是故空中無色。無受想行識。無眼耳鼻舌身意。無色身香味觸法。無眼界。乃至無意識界。無無明。亦無無明盡。乃至無老死。亦無老死盡。無苦集滅道。無智。亦無得。以無所得得故。菩提薩埵。依般若波羅蜜多故。心無罣礙。無罣礙故。遠離顛倒夢想。究竟涅盤。三世諸佛。依波若波羅蜜多故。得阿藐多羅三藐三菩提。故知般若波羅蜜多。是大神咒。是大明咒。是無上咒。是無等等咒。能除一切苦。真實不虛。故說波若波羅蜜多咒。即說咒曰。揭諦揭諦。波羅揭諦。波羅僧揭諦。菩提薩婆訶。

引用:
原帖由 淫僧扮聖僧 於 2015-5-18 12:22 PM 發表 查看引用來源
淫僧淫絕一家親,妾妻妻妾拍多p。

喂.. 聖人聖會聖手.. 你自燃吧!

引用:
原帖由 YanNessIsMe 於 2015-5-18 12:26 PM 發表 查看引用來源

:smile_o14::smile_o14:CHING. 咁講.. 唔通你同聖僧有關?
我表明立場, 同佢無關, 君無戲言。
知妳已經好多人錫,哈哈

引用:
原帖由 天堂行者 於 2015-5-18 12:34 PM 發表 查看引用來源

我表明立場, 同佢無關, 君無戲言。
知妳已經好多人錫,哈哈

好在你同佢無關咋.. 嚇得我..
好啦.. 咁:smile_o09::smile_o09:

引用:
原帖由 YanNessIsMe 於 2015-5-18 12:29 PM 發表 查看引用來源

咁呢度真係有個叫淫僧扮聖僧既人出現噃... :smile_45::smile_45:
聖僧真係係呢度出現...
行在光明中.. 即係佢係黑暗到伸張正義?
你好似好了解佢咁噃.. 跟開佢CASE架你?
佢唔係我果科喎,我好難幫到佢,轉介就冇問題
正義?
那裡有愛,那裡有繽紛盛事

引用:
原帖由 YanNessIsMe 於 2015-5-18 12:35 PM 發表 查看引用來源

好在你同佢無關咋.. 嚇得我..
好啦.. 咁:smile_o09::smile_o09:
多謝妳的吻,我會好好記住

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆