上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 32

收藏  |  訂閱
2.9k  62.7k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-4-11 05:45 PM 發表 查看引用來源

咁點先平衡到呢:smile_41:  
正常搖搖板係將CG移向重嗰邊:smile_35:
陳船就點移個CG都係徒然

引用:
原帖由 撩傷個西 於 2011-4-11 05:17 PM 發表 查看引用來源
所以要攞CG
:smile_o01: 揾黎做咩喎~~唔理好丑~~照單全收啦

引用:
原帖由 撩傷個西 於 2011-4-11 05:47 PM 發表 查看引用來源
貢咪要傾家蕩產去陳囉

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-4-11 05:21 PM 發表 查看引用來源

即係咩呀:smile_41:  
:smile_o01: 重力中心 Center of Gravity

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-4-11 05:46 PM 發表 查看引用來源

:smile_o12:  你有豆奶喎~~
9硬實有豆奶啦:smile_30:

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-4-11 05:22 PM 發表 查看引用來源
你静係得個講字,用條脷Lam Lam又話飲咗:smile_34:
:smile_o14: 貢飲苦過dd喎~~

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-4-11 05:28 PM 發表 查看引用來源

上次去飲酒~飲到咁上下即刻扮醉訓左係沙發上面~臨走時等個朋友叫先起身:smile_30:  
:smile_o16: 扮醉早走就話姐~~茅聽過扮醉等走喎~~

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-4-11 14:57 發表 查看引用來源

佢有問我可否養佢一世
大頭又沉 :smile_40:

呢D野冰有話得埋 :smile_13:

禾老虎刀矛保証 :smile_13: E+ D人 88歲命

點包50年不變

你爭貴利叫企出黎做又得5得 :smile_27:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-4-11 05:53 PM 發表 查看引用來源

:smile_o16: 扮醉早走就話姐~~茅聽過扮醉等走喎~~
果晚走吾到~巧產:smile_45:

引用:
原帖由 撩傷個西 於 2011-4-11 05:47 PM 發表 查看引用來源
當移都尾~~就成為懸臂~~:smile_o01:  力挽狂瀾

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆