上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.4k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-14 07:52 PM 發表

如果你有留意我出心水既時候,絕小提到狀態,我多數都係講賽績或跑法,因為呢d先係實質睇到又計到既野...講狀態出心水同一d 呃$$既評馬人有咩分別,求其話隻馬大勇特勇咁就過骨啦....:046:

而且我就係因為 ...
「講者無心,聽者有耳」,:025:
aa...算啦:097:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-14 08:30 PM 發表

「講者無心,聽者有耳」,:025:
aa...算啦:097:
係唔係無心佢講一句就得.....但佢仲係冇表示既話..想唔令人誤會都唔得啦...而且仲話我.:『不歡迎異見人士發表意見』<=更加有骨,你唔係咁都睇唔明掛..再講,擺明車馬既老點我有講狀態咩...:046: :046: :046:

你地可以話我小題大做,但我份人就係咁,要據理力爭,唔該講d實質野我聽.
我現在所講既全部係白紙黑字好清楚,又唔見有人會誤會我...:046: :046: :046:

一人小句算啦:034: 根本就牛頭吾搭馬嘴:071:

aa兄:昨晚第一次入這裡認識大家,日後大家應自由發揮;對事不可對人,就不會傷和氣了,我們只有一個共同敵人(馬會).
引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-14 20:35 發表

係唔係無心佢講一句就得.....但佢仲係冇表示既話..想唔令人誤會都唔得啦...而且仲話我.:『不歡迎異見人士發表意見』<=更氐\明車馬既老點我有講狀態咩...:046: :046: :046:

你地可以話我小題大做,但 ...

引用:
原帖由 nickypou 於 2007-6-14 08:46 PM 發表
aa兄:昨晚第一次入這裡認識大家,日後大家應自由發揮;對事不可對人,就不會傷和氣了,我們只有一個共同敵人(馬會).
我係對事呀..我根本冇針對過任何人...只係有人講完就一句交代都冇算咩意思...

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-14 08:43 PM 發表
一人小句算啦:034: 根本就牛頭吾搭馬嘴:071:
擺番圍「和頭酒」,由....你請:071: :097: :096:

人要臉樹要皮,算啦!
引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-14 20:47 發表

我係對事呀..我根本冇針對過任何人...只係有人講完就一句交代都冇算咩意思...

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-14 08:49 PM 發表

擺番圍「和頭酒」,由....你請:071: :097: :096:
又我:044: 鼻毛都攞吾到出嚟:096:
加上吾係我問題:025:
最多你出一萬分比 aa 等佢吾好再爆:097:

我都費事哂時間..如果佢有心就入黎我呢到交代聲,大家仲有朋友做,可能佢唔稀罕我呢個人,但起碼唔好縮埋一句聲都唔講,佢今日講d野有咩意思,佢交代一下就得...

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-14 08:53 PM 發表

又我:044: 鼻毛都攞吾到出嚟:096:
?
最多你出一萬分比 aa 等佢吾好再爆:097:
aa大把分,使乜我畀:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆