上一頁下一頁
發新話題

關於SL嘅資格 II P1#1, 2, 4 p72 update P133 #1986 涅槃重生嘅火鳳凰

收藏  |  訂閱
2.5k  54.0k

Good morning everybody

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-1-30 10:00 AM 發表 查看引用來源

唔得呀!我攰到唔俾自己講嘢,兩邊牙根咬到好緊好攰

係心理關口。。。
只係一步的差距。。。
可以行出一步, 陰雲就會開始散
當然, e步係最難行出的

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-30 09:48 AM 發表 查看引用來源

摸寧

骨摸寧~哈哈哈哈,要加骨至好摸

午安

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-1-30 09:52 AM 發表 查看引用來源
:smile_40:  早你個~神呀~
丟你又學果隻degree..

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-30 12:56 PM 發表 查看引用來源

丟你又學果隻degree..

:smile_30:  我要自創一個新既 !   早你個死人神~~:smile_30:

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-1-28 09:42 PM 發表 查看引用來源

已經不停搵其他野做!

唔係做咩都得的, 好似你咁成日係依個版睇野, 聽歌, 同不斷重覆同人傾, 只會越來越衰

想好得快, 食D鍾意既野 + 做運動, 主旨係要吸多D氧氣, 製造多D鮮血同安多酚, 跑步/游水對女士來講係不錯的, 加上你做得運動多, 慢慢會開始欣賞自己(身型/意志), 慢慢唔會咁有挫敗感架啦,

仲有運動通常唔會出賣你, 你付出幾多, 收成就有幾多, 唔似愛情咁,

所以我有咩挫折我就狂打波做gym, 越多挫折身型越好, 吸引更多女(幻想), 心情好快好番好多

不過有d 人 enjoy 依種痛苦, 因為覺得痛苦都冇埋好似人生更加空虛, 想要邊樣問自己先知啦

引用:
原帖由 pk56 於 2015-1-30 02:38 PM 發表 查看引用來源

唔係做咩都得的, 好似你咁成日係依個版睇野, 聽歌, 同不斷重覆同人傾, 只會越來越衰

想好得快, 食D鍾意既野 + 做運動, 主旨係要吸多D氧氣, 製造多D鮮血同安多酚, 跑步/游水對女士來講係不錯的, 加上你做得運動多 ...
啱嘅。所以我地keep住remind佢放低,都唔係好事。最好就係分散注意力。

傻女,聽到未?

引用:
原帖由 pk56 於 2015-1-30 02:38 PM 發表 查看引用來源

想好得快, 食D鍾意既野 + 做運動, 主旨係要吸多D氧氣, 製造多D鮮血同安多酚, 跑步/游水對女士來講係不錯的, 加上你做得運動多 ...
請問師兄幾時心情會唔好,比我見見你,嘅body shape...

簡單d, 只學下yoga打坐的呼吸法, 已經好好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆