上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.5k

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-7-9 10:42 PM 發表 查看引用來源

好彩呢啲爆冷萬中無一. 照睇老友威威係去硬, 不過又唔似係爆呔?
肥叶退出、補自己又系Pk上開!、再加上PK孭硬!酷比仔如赢得吾会咁既賠率、去馬30-40倍就信!婑仔都強顔!头馬相冇乜驚喜!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-7-9 10:57 PM 發表 查看引用來源

肥叶退出、補自己又系Pk上開!、再加上PK孭硬!酷比仔如赢得吾会咁既賠率、去馬30-40倍就信!婑仔都強顔!头馬相冇乜驚喜!
不過隻馬可以跑出1.21.41根本上唔係呢班馬, 明超到暈. 照睇係食硬老友威威.

[local]1[/local]
想過華將一哥睇情況就窄窄地

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-7-9 11:10 PM 發表 查看引用來源

不過隻馬可以跑出1.21.41根本上唔係呢班馬, 明超到暈. 照睇係食硬老友威威.
我冧騎練都估吾到咁勁!PK試過閘放棄!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-7-9 11:57 PM 發表 查看引用來源

我冧騎練都估吾到咁勁!PK試過閘放棄!
以呢條仆街仔既身份, 應唔可以食出咁冷頭馬, 何妨一隻鞍歌就合佢既身份, 因鞍歌幕後大部份馬主同矮仔容有關. 佢上帝豪就合佢既身份, 又孭得起, 又可衰得.

有時賭馬之前能夠洞悉有人刻意安排誰勝誰負, 對賭馬黎講係唔難, 尤其是人事上安排. 如:

幸運大師-爆騷
香江穩勝-鐡男
將才-火箭駒, 喜蓮彩星

附件

和平開心都係自己友.

附件

已出!

有時睇賽後評那些主持評酷比仔那一場, 又係慣性評論馬既血統, 只與酷比仔同鵲橋比較, 係兩耳婆個仔都識啦, 紅運初出即有表現再出都反底已知係有問題, 昨賽又盡放那還不是為矮仔做電兔而敗, 才是最終目的.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-7-10 09:24 AM 發表 查看引用來源
有時睇賽後評那些主持評酷比仔那一場, 又係慣性評論馬既血統, 只與酷比仔同鵲橋比較, 係兩耳婆個仔都識啦, 紅運初出即有表現再出都反底已知係有問題, 昨賽又盡放那還不是為矮仔做電兔而敗, 才是最終目的.
佢地吾敢講又或可能吾識:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆