上一頁下一頁
發新話題

~secret admire~ 第四帖~繼續吹水~~黎緊7月18日有船P活動~

收藏  |  訂閱
5.1k  121.6k

引用:
原帖由 小攸攸 於 2009-5-11 03:09 PM 發表 查看引用來源唔係丫~填返以下資料就可以~現徵收會員~~姓名 :年齡:性別:住邊:會員號碼 :  (0-10000)
我既意思係我唔想搞到D人際咁複雜:095: 
吹下水,識下朋友,傾下計,普通D,唔洗係咩關係(啫好係大家都係SA既人咁解):cool:

引用:
原帖由 小攸攸 於 2009-5-11 03:09 PM 發表 查看引用來源有~唔好走~
用美人計:093:~:071:

引用:
原帖由 雄性動物 於 11/5/2009 03:09 PM 發表

:041:呀哈~小弟弟
我都係85姐 ~
而家會搵 84 / 85年人做男朋友囉 ~

引用:
原帖由 sunny097 於 11/5/2009 03:11 PM 發表

反而我初戀唔係好難忘, 又唔係好心痛...................
ooo

全女班毒窟拘孕婦少女【本報訊】警方昨晚搗破上水一個屋邨「全女班」毒品包裝及販賣工場,拘捕一名廿六歲孕婦及一名十六歲少女,懷疑兩人從事販毒活動,並檢獲近三萬元毒品及大批包裝工具。
新界北總區反黑組探員早前接獲情報,指有毒品拆家在上水活躍,專門向青少年兜售毒品,連日偵查下,鎖定有關人士。

昨傍晚約七時,探員見時機成熟,掩至上水天平邨天喜樓一單位,拘捕屋內兩名女子,檢獲大批包裝工具、一萬八千元現金、三十二克冰毒及小量「K仔」,共值兩萬八千元。

被捕兩女子分別姓林(十六歲)及姓葉(廿六歲),其中葉女懷孕,疑有黑社會背景,並涉嫌其他案件,被帶署扣查,警方初步相信,疑犯從九龍入貨,然後帶返上水寓所包裝再轉售,警方正調查其銷毒網絡

希希 , 我見到你上報呀 :096:

引用:
原帖由 imz0e 於 2009-5-11 03:10 PM 發表 查看引用來源初戀難忘 初次心痛 :023:
難忘初戀,係一鑊粥:037:

引用:
原帖由 imz0e 於 2009-5-11 03:12 PM 發表 查看引用來源

我都係85姐 ~
而家會搵 84 / 85年人做男朋友囉 ~
小妹單身中???

引用:
原帖由 雄性動物 於 11/5/2009 03:11 PM 發表

我既意思係我唔想搞到D人際咁複雜:095:
吹下水,識下朋友,傾下計,普通D,唔洗係咩關係(啫好係大家都係SA既人咁解):cool:
SA 點解 ..:023:

引用:
原帖由 imz0e 於 2009-5-11 03:13 PM 發表 查看引用來源

SA 點解 ..:023:
secret admire.....

我既初戀係我16歲 , 比個姐姐呃左我去睇金魚 :027:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆