上一頁下一頁
發新話題

[其他] 一群全宇宙最手痕★我們全都是有骨氣的二打六★

收藏  |  訂閱
4.5k  49.2k

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-8-7 08:12 PM 發表

上頭果d邊係飛彈呀,直頭係核彈啦:044::044:
通通都唔係地球貨仔......你未見過果種!!!!入貨時間...臨場執生...等等..下十世都學不到......令我有點學戒賭果隻.....你話係未咁先堅...或者他唔想我賭啦:023:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-8-7 08:10 PM 發表
昨晚終於過見乜野叫賭波....而我算把啦!! 如一支飛彈係500.....我諗上頭一條飛win的已夠我玩半年了.......仲要本不高先甘拜下風:026: ...記住係一條飛!!!.........仲未計走地win果D..
最衰我係唔返大6嘅,無得見識:043::043::043:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-8-7 08:16 PM 發表

通通都唔係地球貨仔......你未見過果種!!!!入貨時間...臨場執生...等等..下十世都學不到......令我有點學戒賭果隻.....你話係未咁先堅...或者他唔想我賭啦:023:
咁我都係少少地搵零用錢算lu

引用:
原帖由 cocu6226 於 2008-8-7 08:03 PM 發表
含含,唔對路呀,甘鬼静既:044:
我買咗一場渣:026:
阿根廷U23 1 象牙海岸U23
0:0 阿根廷U23 @  1.020
XXX
已确认

:098: :098:

波哥~~今日想飲邊種咖啡呀:071: :071:
4場波點算好呀:096:

回覆 #1944 碧含 的帖子

未開戶,冇得玩:043: :043:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-8-7 08:17 PM 發表

最衰我係唔返大6嘅,無得見識:043::043::043:
見識完後,,你會好自卑...冇為去...一定對你以後賭波有影恦!!!最衰忘了用電話偷錄他昨晚的對話比大家感受一下...:027:

大球會 fdly 開下盤 再一次應驗。睇下捱唔捱到去開季。

MU 對 祖記都係+1 :098:

今晚如果Ajax 出 亨特利爾都大機會下盤

同樣 西維爾 出翻上次個陣又係下盤。(魔連奴未試完陣)

如果國米出伊巴另計。西維爾 後防唔會頂得住伊巴。

d 奧運好靜 :044:

又話 阿根仔 出Messi?

回覆 #1947 波盤預言家 的帖子

佢地係職業加專業,點同我地呢d賭仔:030:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆