上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.4k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-14 07:38 PM 發表

我本來同意你講既野,嬴就嬴,輸就連,但要令人信服唔好借意貶低人先得?
vicky個衰公又係衰,明知你係「易燃物體」:044: ,說話唔識避重就輕,:122:
而佢番言論如同我講就唔會有d乜:096: ,我能辯善駁:071: ,又唔易辣著:097:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-14 07:51 PM 發表

我敢講呢度無咩人,真係完全對狀態了解,但賭徒講我都會信吓!:096:
講真,我賭左差唔多25年馬,唔通一隻馬fit唔fit,或夠唔夠競賽狀態我都真係唔識睇咩.:046: :046: :046:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-14 07:56 PM 發表

講真,我賭左差唔多25年馬,唔通一隻馬fit唔fit,或夠唔夠競賽狀態我都真係唔識睇咩.:046: :046: :046:  
我都信你睇到表面既一半,我試過跟人入場睇晨操,先知電視同眼睇係兩回事,所以我揀馬都唔講狀態,係講隻馬有無作戰水準!勇達癲輋、步快如輪、點地無聲有幾多真係感受到吖!:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-14 07:55 PM 發表

vicky個衰公又係衰,明知你係「易燃物體」:044: ,說話唔識避重就輕,:122:
而佢番言論如同我講就唔會有d乜:096: ,我能辯善駁:071: ,又唔易辣著:097:
講真,我真係好易 辣著 :046: :046: :046:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-14 08:04 PM 發表

我都信你睇到表面既一半,我試過跟人入場睇晨操,先知電視同眼睇係兩回事,所以我揀馬都唔講狀態,係講隻馬有無作戰水準!勇達癲輋、步快如輪、點地無聲有幾多真係感受到吖!:096:
岩,我真係最多都係睇到一半,有時一半都冇添...:026:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-14 07:38 PM 發表

我本來同意你講既野,嬴就嬴,輸就連,但要令人信服唔好借意貶低人先得�
嘜炒到咁大碟:030:
aa我同你日日賭波你認為我係有心借意貶低人
呢個我真係無話可說:035:
本著一心大家老友下午無野攪作借題吹下水
原來呢家野你睇得咁重:044:
唔通我立心不良想老友輸馬輸波咩!
免得版主難做
呢個帖我自我封咀:008:
下次個帖記得寫返:『不歡迎異見人士發表意見』:071:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-14 07:51 PM 發表

我敢講呢度無咩人,真係完全對狀態了解,但賭徒講我都會信吓!:096:
唔好咁誇獎:096: 我都係估估下:086: 講真,不在現場無呼吸喘氣聲、落腳聲聽已係兩回事,
加上電視只係影條直路約200米畀人睇,對面直路又睇唔到,
個個判斷只係粗略,咁就話好唔好狀態,有經驗就好少少,除非現晒形或好差就易睇。
如果有細心留意我寫野,我成日都係寫報名、操練程序、有冇缺課等...

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-6-14 08:09 PM 發表

嘜炒到咁大碟:030:
aa我同你日日賭波你認為我係有心借意貶低人
呢個我真係無話可說:035:
本著一心大家老友下午無野攪作借題吹下水
原來呢家野你睇得咁重:044:
唔通我立心不良想老友輸馬輸波咩!
免 ...
你又唔好講到我咁小氣,不歡迎異見人士發表意見<=都要你有 point ,唔好講埋d唔實質既野,仲有,你話....
寫得幾好:097:
不過我有異議:096:
『全日勇馬』已經講過佢埋門連彈二個閘
明顯起得末夠:043:
臨場傷台都評佢油麻地                  <=
可想而之傷台咁無水準都睇得出:044: <=
係馬迷棒成熱門姐:026:                     <= 呢幾句野唔係眨我係咩意思,唔係即係話我連商台咁無水準都唔及得咩.
唔關隻馬同韋達事:071:
另外如果呢場1000排靚檔都唔隊
咁幾時先隊:035:
佢出閘唔狂隊跟前先有問題喎
:030:

如果 vicky 唔交代清楚就世係假...我本來唔相信佢會貶低我,但佢咁講又係咩意思...:046:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-14 08:12 PM 發表

唔好咁誇獎:096: 我都係估估下:086: 講真,不在現場無呼吸喘氣聲、落腳聲聽已係兩回事,
加上電視只係影條直路約200米畀人睇,對面直路又睇唔到,
個個判斷只係粗略,咁就話好唔好狀態,有經驗就好少少,除非現晒形 ...
大家明未呀?:096: 我打字慢搵個快幫到大家,唔好再執著【狀態】呢兩個字,不如我試操一隻馬:096: ,咁就知隻馬狀態變化!:096:

WA,重嘈緊呀...........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆