上一頁下一頁
發新話題

曾經的一段不倫關係(文update P161 目錄P1#1 相P15.27.106

收藏  |  訂閱
2.5k  250.6k

有幾多篇講4P架:smile_13:

引用:
原帖由 MacyMacy^^ 於 2016-1-26 12:53 AM 發表 查看引用來源
P同Ken拎完房後就先上樓,隔左陣收到佢地msg知幾號房後,我地就搭lift上去,講真由樓下等到入房呢下,難聽d講我真係覺得自己幾似雞 不過入到房感覺就好好多,因為Ken開門後好溫柔咁拖住我,完全唔喉琴。見到佢一早 ...
Macy gd morning, 一發不可收拾的激情, 原自野性的慾望,能盡情享受歡愉,人生無悔

引用:
原帖由 MacyMacy^^ 於 2016-1-26 12:53 AM 發表 查看引用來源
P同Ken拎完房後就先上樓,隔左陣收到佢地msg知幾號房後,我地就搭lift上去,講真由樓下等到入房呢下,難聽d講我真係覺得自己幾似雞 不過入到房感覺就好好多,因為Ken開門後好溫柔咁拖住我,完全唔喉琴。見到佢一早 ...
男人鬆根摩擦你大肶內測,最好飽魚下邊的大比位,肯定你死硬,真係好得。水浸。

按摩,通淋巴是OK,血氣行反好D,快D試試。

一口氣睇晒!

幾好呀!最緊要係令自己開心,會唔開心既野唔好做!

欣賞妳!

引用:
NICE

全日凍彊了Macy.

失蹤了:fst_010:

引用:
好文章值得期待

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-1-26 11:26 PM 發表 查看引用來源
失蹤了:fst_010:
咁都有?

引用:
原帖由 粗筆人 於 2016-1-26 11:20 PM 發表 查看引用來源
全日凍彊了Macy.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆