上一頁下一頁
發新話題

[麻煩板主關po lol] DRY到爆既大學生兼職記 + 回頭草食ex + 第1個男朋友記事 lol (二)

收藏  |  訂閱
3.0k  51.8k

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-20 06:49 PM 發表 查看引用來源

我都要架喎XD! 等我畢業考返份政府工, 供養老屋lol
一人單位如果你唔係要舊樓既話 可能冇返10年8載都上唔到公屋
而且10年後要交市值租金架
通常d 人都係拎左個單位換綠表

引用:
原帖由 sthinvc 於 2014-4-20 06:53 PM 發表 查看引用來源

搵個男人嫁左佢就得
=.=靠男人不如靠自己....

引用:
原帖由 azpui 於 2014-4-20 06:53 PM 發表 查看引用來源

但我講同你諗既野好似唔同

唔係, 我諗既同你講既係一樣架lol

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2014-4-20 06:56 PM 發表 查看引用來源

一人單位如果你唔係要舊樓既話 可能冇返10年8載都上唔到公屋
而且10年後要交市值租金架
通常d 人都係拎左個單位換綠表

.............其實買樓離我太遠, 目前為止冇研究過lol

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-20 06:58 PM 發表 查看引用來源

.............其實買樓離我太遠, 目前為止冇研究過lol
我都未係好清楚haha

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2014-4-20 07:01 PM 發表 查看引用來源

我都未係好清楚haha

但你講緊既係公屋同居屋? 咁如果我想買私樓係咪再難十倍lol

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-20 07:03 PM 發表 查看引用來源

但你講緊既係公屋同居屋? 咁如果我想買私樓係咪再難十倍lol
我仲遠....

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-20 06:57 PM 發表 查看引用來源

唔係, 我諗既同你講既係一樣架lol
咁。。。唔通我地心靈相通?

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-20 06:21 PM 發表 查看引用來源

吓理科可以抄???? 咁既咩=.= 咁如果係咁, 文科都係paraphrase既啫XD! 不過太多觀點與角度....=.=
因為科學嘅嘢都係客觀嘅嘢。即係有啲嘢定咗,你諗唔到,Derive唔到都可以睇人哋已做嘅成果去學人哋思路。所以啲科學論文可以有好多好多Referenced

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-20 06:48 PM 發表 查看引用來源

=.= 其實鐘意研究同考試勁唔勁係兩回事, 算啦都係當我冇講過XD!
但鐘意研究一定幫到你攞好成績。
始終你做相關嘅嘢唔會討厭。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆