上一頁下一頁
發新話題

小露又忍吾住啦,更新p.163

收藏  |  訂閱
2.4k  481.4k

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011/7/20 02:36 發表 查看引用來源

唔係喎 ~~~ 佢地反而唔駛我服侍佢地架 ~~~ 佢地係都要搞到我唔知點咁但又唔比人地叫出黎囉
人知啦戲完好靜架嘛 .... 人叫就係人都知啦 ~~~ 所以要死忍架
佢地就係要睇下妳忍住個樣, 不過妳自己enjoy嗎?

小露今晚有冇做落湯雞呀??

引用:
原帖由 phowong 於 2011-7-20 10:41 PM 發表 查看引用來源
小露今晚有冇做落湯雞呀??
今晚嗰區無雨,但住佢隔離嗰啲成日都:”哇!好大雨!”

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-7-20 02:36 AM 發表 查看引用來源

唔係喎 ~~~ 佢地反而唔駛我服侍佢地架 ~~~ 佢地係都要搞到我唔知點咁但又唔比人地叫出黎囉
人知啦戲完好靜架嘛 .... 人叫就係人都知啦 ~~~ 所以要死忍架
死忍又係另一種修辱感來

支持小露 , 推一推post先 !

報到先!咁搬咗新屋有冇人昅你呀?你知啦,—個女仔住,喺屋企都好sexy㗎嘛!要引更係引對面樓果D男人啦!

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-7-19 20:27 發表 查看引用來源
個晚返到去之後沖完涼就瞓左啦,野都冇執 ~~~ 冇計好累
朝早起身諗住執多少少野啦,費事咁趕 ~~
執執下 D 大袋用晒... 問朋友仔啦,原來幫人搬屋 D 公司會比定紙箱
咁好啦 ... 搵下邊個好啦... 點知上裝睇間間 ...
個搬屋兄弟應該睇到流鼻血wor~~~:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 (小飛) 於 2011-7-21 12:10 AM 發表 查看引用來源

死忍又係另一種修辱感來

尤其忍到咬唇, 嗰下feel好大滿足感

你都幾岩同我玩 ^^ 有機會交流下心得  唔知你以前D主人 同我邊個激D先

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-7-19 07:06 PM 發表 查看引用來源

女仔食煙有咩問題 ?
你自己有冇食煙呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆