上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次~~~part24 p.135 11/9

收藏  |  訂閱
2.1k  1.1m

回覆 #1928 a______a 的帖子

咁因咩事嘈先....
係咪次次都係你SAY...

回覆 #1922 beaboy 的帖子

我都唔知點講-口 -
我剩係 想知點樣可以搵佢 傾 計 -口 -

引用:
原帖由 shd031752007 於 2007-9-11 02:06 AM 發表

係你錯咪你開聲先囉:smile_45:
大家都有錯..:smile_44: :smile_39:

引用:
原帖由 beaboy 於 2007-9-11 02:06 AM 發表
咁因咩事嘈先....
係咪次次都係你SAY...
好少事:smile_44: :smile_27:  近排都好似係我多:smile_13:

唔好傾我d野:smile_43:

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-11 02:07 AM 發表

大家都有錯..:smile_44: :smile_39:
咁應該等男方做主動

回覆 #1925 a______a 的帖子

0,0你而 家 有男 朋友 0.0?

嘩,當左我呢到係聊天室:smile_41: 不過算拉,比某某人踩我場...............

p.s:千奇唔好做認輸果個,如果唔係以後你都要做先認錯果個~~~~~~~

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-11 02:08 AM 發表

好少事:smile_44: :smile_27:  近排都好似係我多:smile_13:

唔好傾我d野:smile_43:
傾住先啦 都冇野傾  同埋都想聽下你既故仔:smile_30:

引用:
原帖由 shd031752007 於 2007-9-11 02:08 AM 發表

咁應該等男方做主動
我都係等緊:smile_44:  我地每次嘈交.. 佢都會訓唔到架.. 佢聽日仲要5點半出門口返工:smile_13:
驚佢唔夠訓:smile_13:

回覆 #1934 a______a 的帖子

小事就易解決LA...

做咩唔傾呀....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆