上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.3k

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 01:17 AM 發表 查看引用來源

你咩丫~ :034:
無野!! 你係得既 ...... OKay !:046:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 01:21 AM 發表 查看引用來源

無野!! 你係得既 ...... OKay !:046:
第3胎又係...... :096: :096:

引用:
原帖由 折翼的守護天使 於 2009-5-13 01:19 AM 發表 查看引用來源

傻ge。。做咩要講sorry呢?
亞所謂亞媽教落...好既5令醜既令 ......
我呢d 人....再一次正明衰口多 !!!!
5係有心咀就你的 ....所以 sorry !!!!:026:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 01:19 AM 發表 查看引用來源

我既??????? 無理由 ....你見到咩?? 你一定認錯了 ........................

丫 ............我知喇 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 係天使 ........一定係佢 !!!!
呢到得佢一個叉起腳 ...........!! 哦 ...原來你 ...
點解係我啊?:029: :029: :029:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 01:23 AM 發表 查看引用來源

5係有心咀就你的 ....所以 sorry !!!!:026:
吹水姐~
唔洗sorry喎~
得閒多d來陪我地傾計仲好啦~
EVan 朋友~ :097:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 01:23 AM 發表 查看引用來源

多愁呢樣野又唔係第一日係咁。。
關咩你事丫~

嘩~~~ 又咁夜啦~ :030: :030:
小白瞓先啦~
小天使早抖啦~ :036:
EVan朋友仔早抖啦~ :036:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 01:20 AM 發表 查看引用來源

你真係衰架姐~
推晒比人 :025:
甘係丫嘛 ...半夜3 間 ...又夜媽媽 ....你無渣渣話臭到香港腳臭咪 ....你又5認 ...我又無伸隻腳踢個 mon ....
你點會臭到?????

um .................解開喇!!! 我以金田一佢亞爺起言 ...我個 ico 無腳睇 ...你就醒木箸左成身外套 ...係天使佢 ...唯有佢....
所以....我5係推....的確係佢!!! 哈哈:096:

引用:
原帖由 折翼的守護天使 於 2009-5-13 01:24 AM 發表 查看引用來源

點解係我啊?:029: :029: :029:
無法啦............ 你最大可能 !!! 99%

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 01:26 AM 發表 查看引用來源
嘩~~~ 又咁夜啦~ :030: :030:
小白瞓先啦~
小天使早抖啦~ :036:
EVan朋友仔早抖啦~ :036:
早抖喇小白baby~~
我都差唔多喇~~
早抖喇EVAN

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆