上一頁下一頁
發新話題

[其他] 一群全宇宙最手痕★我們全都是有骨氣的二打六★

收藏  |  訂閱
4.5k  49.2k

引用:
原帖由 銘爺 於 2008-8-7 07:59 PM 發表
各位,我放工翻黎啦 :098:

點解我唔知大陳比左巴素利架 :046: :046:
係我問大陳about哥仔,佢叫我唔好搞,咁我咪買對家lor,仲有我fd果邊呢場唔準過關,咪估佢可能會贏晒成個盤,咪讓主讓和買晒lor:071:

30/7 $50滾到而家。有望滾到去入camp 做入camp基金既 本金 :096:

p.s 唔鳩買真係好重要 :096: :096:

今朝幾想2串1  富仔串法林明高 讓球。

好彩最後都忍手 簡簡單單 單枝 算XD

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-8-7 08:04 PM 發表

係我問大陳about哥仔,佢叫我唔好搞,咁我咪買對家lor,仲有我fd果邊呢場唔準過關,咪估佢可能會贏晒成個盤,咪讓主讓和買晒lor:071:
o...........小對沖。

引用:
原帖由 銘爺 於 2008-8-7 08:03 PM 發表

對沖 乜野?@_@?
法仔對面,因為我有條特仔射法仔大注過關,咪要買對家對沖套戥lor

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-8-7 08:07 PM 發表

法仔對面,因為我有條特仔射法仔大注過關,咪要買對家對沖套戥lor
係wor 衰鬼.......

今朝我手痕 post 左飛........

後尾改post 改飛 都冇彎轉 :043: :043:

昨晚終於過見乜野叫賭波....而我算把啦!! 如一支飛彈係500.....我諗上頭一條飛win的已夠我玩半年了.......仲要本不高先甘拜下風:026: ...記住係一條飛!!!.........仲未計走地win果D..

引用:
原帖由 銘爺 於 2008-8-7 08:09 PM 發表

係wor 衰鬼.......

今朝我手痕 post 左飛........

後尾改post 改飛 都冇彎轉 :043: :043:
正死仔,搞搞震:046::046:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-8-7 08:10 PM 發表
昨晚終於過見乜野叫賭波....而我算把啦!! 如一支飛彈係500.....我諗上頭一條飛win的已夠我玩半年了.......仲要本不高先甘拜下風:026: ...記住係一條飛不過千去!!!.........仲未計走地win果D未計:026: ..

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-8-7 08:10 PM 發表

正死仔,搞搞震:046::046:
斷左條洛森堡 沖昏了。

比電話料我既fd慘。

佢成晚買 山度士 同 洛森堡  主注...

2場都開主客...開心左半場 =.=

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-8-7 08:10 PM 發表
昨晚終於過見乜野叫賭波....而我算把啦!! 如一支飛彈係500.....我諗上頭一條飛win的已夠我玩半年了.......仲要本不高先甘拜下風:026: ...記住係一條飛!!!.........仲未計走地win果D..
上頭果d邊係飛彈呀,直頭係核彈啦:044::044:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆