上一頁下一頁
發新話題

bye bye >3< ※● 小妹真係好鐘意 DIY ● ※ p1, 3, 11, 42 ,99

收藏  |  訂閱
2.0k  113.5k

引用:
原帖由 joyce0815 於 2010-10-25 10:34 AM 發表 查看引用來源

乜有人仲識我架咩~:smile_o05:
你個大名總會仲有D人識下既......... :smile_30:

引用:
原帖由 LOVEF 於 2010-10-25 12:57 PM 發表

你都想"認識"好多女仔喎... :smile_30:
你什么意思呀。。。。

引用:
原帖由 6so1di 於 2010-10-25 01:00 PM 發表 查看引用來源

係個貼死係戲院入面姐...
唔係咒你呀........ 衰x...... :smile_30:
我地岩 channel 喎... 調岩左個台:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 mysen 於 2010-10-25 01:17 PM 發表 查看引用來源

你什么意思呀。。。。
就是你想的意思... :smile_30:  講笑~

引用:
原帖由 LOVEF 於 2010-10-25 01:37 PM 發表 查看引用來源
我地岩 channel 喎... 調岩左個台:smile_30: :smile_30:
我呢D老人台又點同你既學生台呢......
一定係你眼花收錯台..... :smile_30:

引用:
原帖由 LOVEF 於 2010-10-25 12:57 發表 查看引用來源

你都想"認識"好多女仔喎... :smile_30:
識我囉~~同道中人~!!

引用:
原帖由 bcm 於 2010-10-11 06:47 PM 發表 查看引用來源

支持樓主,我有男朋友但有時佢唔得閒同我做,我都會DIY,
通常出假九,有時沖涼時用花曬都有
小姐唔使自己DIY咁苦有需要就PM我...樂意幫手又幫口...幫9最得

引用:
原帖由 6so1di 於 2010-10-25 13:02 發表 查看引用來源

你個大名總會仲有D人識下既......... :smile_30:
我以前我咁耐 冇上黎~
d人又轉晒~
冇人記我~
係之前都仲有人pm問我幾時再出post~!:smile_o08:

引用:
原帖由 joyce0815 於 2010-10-25 02:41 PM 發表 查看引用來源

我以前我咁耐 冇上黎~
d人又轉晒~
冇人記我~
係之前都仲有人pm問我幾時再出post~!:smile_o08:
我有印象你D專題貼既......
雖然我無追你貼, 都有見過你大名... 姐姐你係度紅過一排架麻... :smile_30:

引用:
原帖由 6so1di 於 2010-10-25 15:00 發表 查看引用來源

我有印象你D專題貼既......
雖然我無追你貼, 都有見過你大名... 姐姐你係度紅過一排架麻... :smile_30:
都不失我係呢到以前既專題樓主~
我都撐過下呢到d大場面既~~哈哈~!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆