上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.7k  51.7k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-9 03:20 PM 發表 查看引用來源

咁就要偷9個場本數簿喇~~佢地習低晒d女咩名跟邊個亞媽~~間房開邊個名架麻!:smile_o01:
入哂電腦喇,偷個HDD至啱!:smile_o01:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-9 03:17 PM 發表 查看引用來源

最慘我都醉到仆街....咁梗係要揾个好服侍架啦
原來係醉棍一條,陰敬!陰敬!:smile_o11:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-8-9 03:29 PM 發表 查看引用來源

原來係醉棍一條,陰敬!陰敬!:smile_o11:
失禮!失禮!:smile_o05:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-8-9 03:26 PM 發表

入哂電腦喇,偷個HDD至啱!:smile_o01:
唔係喎~~我見個服茂員拎治本簿仔好似做功課係咁寫喎~~唔同企就係臥底~~:smile_o04:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-9 03:17 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01:企重要凈去果間添~
佢仲係唔識响正門入,次次鬼鬼鼠鼠行停車場果隻!:smile_o11:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-9 03:31 PM 發表 查看引用來源

唔係喎~~我見個服茂員拎治本簿仔好似做功課係咁寫喎~~唔同企就係臥底~~:smile_o04:
服茂員寫既係啲"老襯"既總人數啫。。。:smile_o11:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-8-9 03:32 PM 發表

佢仲係唔識响正門入,次次鬼鬼鼠鼠行停車場果隻!:smile_o11:
企話坐中港車入去呀~~唔洗行架~~:smile_o01:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-8-9 03:34 PM 發表

服茂員寫既係啲"老襯"既總人數啫。。。:smile_o11:
:smile_o01: 準備交數比ko~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-9 03:43 PM 發表 查看引用來源

企話坐中港車入去呀~~唔洗行架~~:smile_o01:
個儍仔上次兩個FD帶佢去,三人同行兩人收費(房費),
佢自己比哂一間房費,佢兩個FD就夾錢比一間房費,
正儍仔嚟!:smile_o11:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-8-9 03:59 PM 發表 查看引用來源

個儍仔上次兩個FD帶佢去,三人同行兩人收費(房費),
佢自己比哂一間房費,佢兩個FD就夾錢比一間房費,
正儍仔嚟!:smile_o11:
你地唔巧咁話企啦.....企一陣唔上黎吹水架啦:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆