上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.3k

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 01:13 AM 發表 查看引用來源

加多一杯丫~ :097:
冇問題~~:036: :036:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 01:12 AM 發表 查看引用來源

仲以為你生緊第三胎 :096: :096:
第三胎???? 你 ............你 .....

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 01:13 AM 發表 查看引用來源

加多一杯丫~ :097:
飲開邊隻?

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 01:13 AM 發表 查看引用來源

哈哈哈 ~~~~ :096: 你咪鬼拎左自己d 腳止當係我呀 .......天使誤會係我既腳止就死得架喇 .........!!:030:
我乜都聞唔到。。我塞左。。。嘻嘻

引用:
原帖由 折翼的守護天使 於 2009-5-13 01:14 AM 發表 查看引用來源

你講岩左一半~
一半都死得啦!!!! 唉 ..............................:026:
sorry 呀 ....天使

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 01:15 AM 發表 查看引用來源

第三胎???? 你 ............你 .....
你咩丫~ :034:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 01:17 AM 發表 查看引用來源

一半都死得啦!!!! 唉 ..............................:026:
sorry 呀 ....天使
傻ge。。做咩要講sorry呢?

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 01:15 AM 發表 查看引用來源

我係話你隻香港腳好臭囉~
無錯丫~ :097:
我既??????? 無理由 ....你見到咩?? 你一定認錯了 ........................

丫 ............我知喇 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 係天使 ........一定係佢 !!!!
呢到得佢一個叉起腳 ...........!! 哦 ...原來你臭到既係佢隻腳 ...5係我呀!!!!!!:096:

引用:
原帖由 折翼的守護天使 於 2009-5-13 01:17 AM 發表 查看引用來源

我乜都聞唔到。。我塞左。。。嘻嘻
講真定講笑先??? 塞左????:030:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 01:19 AM 發表 查看引用來源

我既??????? 無理由 ....你見到咩?? 你一定認錯了 ........................

丫 ............我知喇 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 係天使 ........一定係佢 !!!!
呢到得佢一個叉起腳 ...........!! 哦 ...原來你 ...
你真係衰架姐~
推晒比人 :025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆